Devoțional

Ioan Ciobotă: Locul pe care stai este sfânt

todayApril 2, 2021 3

Background
share close

1 aprilie 2021

„Pe când Iosua era lângă Ierihon, a ridicat ochii, şi s-a uitat. Şi iată un om stătea în picioare înaintea lui, cu sabia scoasă din teacă în mână. Iosua s-a dus spre el, şi i-a zis: ‘Eşti dintre ai noştri sau dintre vrăjmaşii noştri?’. El a răspuns: ‘Nu, ci Eu sunt Căpetenia Oştirii Domnului, şi acum am venit’.

Iosua s-a aruncat cu faţa la pământ, s-a închinat, şi I-a zis: ‘Ce spune Domnul meu robului Său?’. Şi Căpetenia oştirii Domnului i-a zis lui Iosua: ‘Scoate-ţi încălţămintele din picioare, căci locul pe care stai este Sfânt’. Şi Iosua a făcut aşa.”
(Iosua 5:13-15)

Video AICI.

Oare ce se aștepta Iosua să-i spună Căpetenia Oștirii Domnului? Cu siguranță nu acest lucru. Dar Dumnezeu începe cu lucrurile de bază.

Care este mesajul pe care crezi că ți-l spune ție astăzi Căpetenia Oștirii Domnului, pe care ți-l spune Domnul? Evident, dacă îți deschizi urechea la ceea ce îți spune. Ce-ți spune?

„Scoate-ţi încălţămintele din picioare, căci locul pe care stai este Sfânt.”

Inima ta trebuie să fie sfântă. Tot pământul este al Domnului. Care este situația cu inima mea? Este sfințenie acolo? Este Dumnezeu prezent în inima mea? Este El Stăpân acolo? Care crezi ca este mesajul pe care ți-l spune Dumnezeu ție astăzi?

Primul lucru pe care i l-a spus lui Iosua este sfințirea. Înaintea lui Dumnezeu nu ne putem apropia oricum. Începe curățirea, prin puterea lui Dumnezeu și prin Duhul Sfânt. Curățirea interioară, în gândire, în acțiune, în tot ceea ce faci.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Important

Jurnal de rugăciune: Rugăciune pentru Tabăra Wycliffe 2021

2 – 8 aprilie 2021Wycliffe România Ateliere de instruire în vindecarea traumei la Cluj-NapocaO nevoie majoră care a reieșit din criza de pandemie prin care trecem este nevoia de consiliere atât în biserici cât și în afara bisericilor. De aceea Wycliffe România împreună cu Societatea Biblică Interconfesională din România au început să organizeze ateliere de instruire în vindecarea traumei. Primul atelier va avea loc pe 2-4 aprilie la Cluj-Napoca. Rugați-vă ca Domnul să aducă vindecarea sufletească de care este nevoie […]

todayApril 1, 2021 3


Similar posts

Devoțional

Timotei Stoica: Ce lege stăpânește în viața ta?

„Căci binele pe care vreau să-l fac, nu-l fac, ci răul pe care nu vreau să-l fac, iată ce fac!” (Romani 7:19). Cu ceva vreme în urmă m-am trezit întrebând: „Te-ai simțit vreodată străin în propria-ți minte?” Acea întrebare m-a urmărit ceva vreme, iar recent mi-a venit în minte o […]

todayJanuary 25, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%