Devoțional

Ioan Ciobotă: Molia care s-a ars la aragaz

todayMarch 20, 2021

Background
share close

19 martie 2021

„Apoi pofta, când a zămislit, dă naştere păcatului; şi păcatul odată făptuit, aduce moartea.”
(Iacov 1:15)

Video AICI.

În timp ce încălzeam niște lapte pe aragaz, a venit o molie în zbor, s-a apropiat de flacăra aragazului și n-a mai putut să plece de acolo. Nici n-a reușit să intre în flacără, dar nici n-a mai reușit să plece, pentru că era deja prea aproape. Cred că i s-au topit aripile. Nu știu clar ce s-a întâmplat, dar este sigur că a murit acolo.

La fel se întâmplă și cu păcatul. Omul are senzația că păcatul poate fi cald, sau dulce, sau de dorit. Dar când te apropii de el, TE DISTRUGE, TE OMOARĂ.

Pericolul cel mai mare este să nu-ți dai seama care este limita, pentru că mulți se joacă și spun: „A, nu e problemă, este doar o joacă”.

Dar nu! Nu îți mai dai seama care este limita și nu poți să realizezi faptul că dintr-o dată păcatul te-a dstrus, te-a omorât, te-a nenorocit.

Pur și simplu, la fel ca și cu molia aceasta, la fel se poate întâmpla cu fiecare dintre noi. Atunci când ne jucăm cu păcatul, atunci când ne gândim că ne putem apropia și nu se va întâmpla nimic rău, dintr-odată moartea vine asupra noastră. Moartea spirituală și apoi moartea fizică.

Unde-ți vei petrece veșnicia? În Cer, împreună cu Dumnezeu? În Rai sau în iad? Depinde de alegerile pe care le faci pe pământul acesta.

NU TE JUCA DELOC CU PĂCATUL! NU TE APROPIA DE FOC, PENTRU CĂ TE VA ARDE!

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Mărturii

Corneliu Constantineanu, un model demn de urmat

Corneliu Constantineanu în partea dreapta „Acum, după ce au trecut câteva ore de la șocul cutremurătoarei vești, mintea noastră începe să realizeze golul imens pe care l-a lăsat Corneliu în urma plecării lui la Domnul. Pentru noi, Corneliu a fost mai mult decât un unchi. Ne-a fost prieten, confident, sfătuitor. Își făcea mereu timp pentru familie, deși a fost unul dintre cei mai ocupați oameni din câți am cunoscut vreodată. Mi-a rămas impregnat în memorie timpul studenției lui, când, pentru […]

todayMarch 19, 2021 3


Similar posts

Devoțional

Timotei Stoica: Ce lege stăpânește în viața ta?

„Căci binele pe care vreau să-l fac, nu-l fac, ci răul pe care nu vreau să-l fac, iată ce fac!” (Romani 7:19). Cu ceva vreme în urmă m-am trezit întrebând: „Te-ai simțit vreodată străin în propria-ți minte?” Acea întrebare m-a urmărit ceva vreme, iar recent mi-a venit în minte o […]

todayJanuary 25, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%