Devoțional

Ioan Ciobotă: Oare nu vede cel ce a întocmit ochiul?

todayMarch 12, 2021 4

Background
share close

11 martie 2021

„Cel ce a întocmit ochiul, s-ar putea să nu vadă?”
(Psalmi 94:9)

Video AICI.

Dumnezeu este Cel care a zidit, care a întocmit ochiul uman. El este Cel care a construit omul.

Citeam recent că savanții se chinuie să dezvolte sisteme de recunoaștere automată. Cu ajutorul inteligenței artificiale, cu camere de luat vederi conectate la computere, se încearcă soluții astfel încât să poată deosebi între un câine și o oaie, între un om și un copac.

Acum gândiți-vă: să spui că toate aceste calculatoare și toate aceste camere de luat vederi au apărut la întâmplare. Așa aiurea, niște particule de siliciu s-au grupat ele împreună, bătute de vânt și de razele solare sau de radiațiile cosmice, și uite așa s-a construit singur un calculator. Nu vi se pare o nebunie?

Dar să spui că omul a apărut la întâmplare, că ochiul uman, care este o capodoperă a creației a apărut la întâmplare? Cred că este nevoie de multă „credință” (negativă) ca să afirmi așa ceva, ca să poți să afirmi așa ceva.

Dumnezeu este Cel care a zidit omul, care l-a construit pe om.

Nu, nu suntem un vis, o întâmplare,
un lut de sine însuși frământat,
ci ne-a zidit o minte creatoare,
o-nțelepciune fără de hotare,
EXISTĂ Dumnezeu, cu adevărat!
(Costache Ioanid)

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Important

Jurnal de rugăciune: Privind dincolo de munți

Wycliffe România12 – 18 martie 2021 Rugăciune pentru Luminița și Mirjami: EtiopiaLuminița Prisecaru a avut contact cu una din colegele ei, Mirjami, testată pozitiv cu COVID și care prezenta simptome de oboseală destul de mare, febră și tuse. Mulțumiți-I Domnului că Luminița este sănătoasă, după zece zile de izolare nu are niciun simptom de boală. Rugati-vă pentru colega ei. Mirjami este de origine din Finlanda și a lucrat mai bine de 30 de ani în Etiopia. Dumnezeu, în mila și harul […]

todayMarch 11, 2021


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%