Devoțional

Ioan Ciobotă: Orice ochi Îl va vedea

todayFebruary 17, 2021 2

Background
share close

16 februarie 2021

„Iată că El vine pe nori.
Şi orice ochi Îl va vedea; şi cei ce L-au străpuns.
Şi toate seminţiile pământului se vor boci din pricina Lui!
Da, Amin.”
(Apocalipsa 1:7)

Video AICI.

În ziua aceea, Domnul va deschide inclusiv ochii orbilor, a celor care nu au văzut niciodată lumina zilei. Orice ochi Îl va vedea, cu siguranță!

Dar unii se vor îngrozi de moarte, alții vor fi plini de bucurie cand Îl vor vedea pe Domnul. Ce ai văzut și ce ai privit cu ochii tăi in viața de zi cu zi? Te-ai uitat la pornografie, la lucruri murdare, ai aruncat priviri păcătoase?

Ridică-ți ochii către cer și către nori și privește cu atenție: într-o zi Cristos va veni pe nori. Îl vei vedea cu ochii tăi pe Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine.

Du-te în cimitir și priveste cu atenție: într-o zi, „Isus Cristos, martorul credincios, cel întâi-născut din morţi”, va deschide toate mormintele și orice ochi Îl va vedea.

Cristos, care este „Domnul împăraţilor pământului […] a făcut din noi o împărăţie şi preoţi pentru Dumnezeu, Tatăl Său: a Lui să fie slava şi puterea în vecii vecilor! Amin.”

De cealaltă parte sunt cei care fac răul, „și, cu toate că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sunt vrednici de moarte, totuş, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.” (Romani 1:32)

Dar pentru noi, care L-am iubit pe Domnul și suntem ai „Lui, care ne iubeşte, care ne-a spălat de păcatele noastre cu sângele Său”, El ne promite:

„Adevărat, adevărat vă spun, că cine ascultă cuvintele Mele, şi crede în Cel ce M-a trimis, are viaţa veşnică, şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă.”
(Ioan 5:24)

Domnul îți spune azi: „Fii credincios până la moarte, şi-ţi voi da cununa vieţii.”

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Externe

JAPONIA | Un puternic cutremur a declanșat o alunecarea de teren la 10 ani de la dezastrul nuclear de la Fukushima

TOKYO (JAPONIA) – Locuitorii din nord-estul Japoniei au fost puternic afectați de un cutremur care a declanșat o alunecare de teren pe o autostradă, a deteriorat mai multe clădiri sau părți ale liniilor de tren de mare viteză și a provocat întreruperi de curent care a lăsat în întuneric mii de oameni. Cutremurul, cu magnitudinea 7,3 grade pe scara Richter de sâmbătă, a zguduit zonele predispuse la astfel de calamități […]

todayFebruary 16, 2021


Similar posts

Educatie

Cel mai de preț dar pe care îl poate da o mamă fiicei ei

Importanța relației mamă-fiică Am 20 de ani și mama este una din prietenele mele cele mai bune. Cu ea mă simt în siguranță, ea mi-este cel mai intim sfătuitor și cel mai mare susținător. A fost așa dintotdeauna. Cumva, relația mea cu mama nu doar că a supraviețuit în anii […]

todayJanuary 16, 2022

Devoțional

Timotei Stoica: „Cuvântul – o candelă pentru picioarele mele”

„Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele și o lumină pe cărarea mea.” (Psalmul 119:105) Duminica trecută am avut parte de o surpriză foarte plăcută. O soră din biserica din Pătrăuți a recitat întreg Psalmul 119. Pe când îl recita, gândul mi s-a oprit asupra acestui verset. În cursul […]

todayJanuary 14, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%