Devoțional

Ioan Ciobotă: Păcatul pândește la ușa inimii tale

todayMarch 5, 2021 93

Background
share close

„Dacă faci bine, vei fi bine primit; dar dacă faci rău, păcatul pândeşte la uşă; dorinţa lui se ţine după tine, dar tu să-l stăpâneşti.”
(Geneza 4:7)

Video AICI.

1. În prima carte a Bibliei, în Geneza, scrie: „„ăcatul pândește la ușă […] dar tu să-l stăpânești”.

2. În ultima carte a Bibliei, în Apocalipsa, scrie că Domnul Isus Cristos stă la ușă și bate.

Tu ai de ales între:

1. Păcatul care pândește la ușă ca un câine rău, ca un animal care vrea să rupă, să distrugă și să omoare. Când se deschide puțin ușa, să năvălească înăuntru și să distrugă.

2. Domnul Isus Cristos stă cu demnitate la ușă și bate. „Dacă aude cineva glasul Meu, și deschide ușa” spune Domnul. Deci deschiderea ușii este la latitudinea celui dinăuntru.

Ce faci în momentul când ești atacat? Și în fiecare zi suntem atacați de păcate și de ispite. Ce facem cu ușa inimii noastre și a minții noastre?

Chiar dacă păcatul pândește la ușă, tu invită-L și primește-L pe Domnul Isus Cristos în inima și în viața ta, și atunci El va fi Domnul și Stăpânul vieții tale.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Ultimele știri

Fundația „Pro-Vita” din Cluj-Napoca lansează Campania Online „Femei Puternice”

Comunicat de presă Fundația Clinica Pro Vita, alături de colaboratorii săi, Asociația Părinților Copiilor cu Sindrom Down, NewLife Betel și 40 de zile pentru viață Cluj-Napoca, anunță lansarea campaniei #Femeiputernic pe parcursul lunii martie 2021. Campania celebrează actele de curaj ale femeilor obișnuite, care au ales să lupte pentru viață și au înfruntat obstacolele care stăteau în fața dreptului copiilor lor de a se bucura de o viață împlinită. În luna martie, organizatorii au pregătit o serie de evenimente  în […]

todayMarch 4, 2021 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/