Devoțional

Ioan Ciobotă: Să fii vesel – vei fi binecuvântat

todayMarch 15, 2021 2

Background
share close

14 martie 2021

„Domnul, Dumnezeul tău, te va binecuvânta în toate rodurile tale şi în tot lucrul mânilor tale, şi de aceea să fii vesel.”
(Deuteronom 16:15)

Video AICI.

Sunt câteva condiții pe care Dumnezeu le punea în Vechiul Testament pentru binecuvântare, inclusiv ținerea unor sărbători. Erau câteva sărbători poruncite de Dumnezeu.

Vedem aici că:
1. Domnul Dumnezeu este Cel care binecuvântează
2. El ne binecuvântează chiar pe plan material.

Noi nu suntem pentru acest pământ, ci trăim pentru Cer, însă trăim pe acest pământ deocamdată. Și spune că: „te va binecuvânta în toate rodurile tale şi în tot lucrul mânilor tale”. Deci munca ta, ceea ce faci, lucrul pe care îl faci, oricât de simplu sau de complex ar fi, va fi binecuvântat de Domnul. Vei putea vedea binecuvântarea Domnului peste lucrul mâinilor tale.

Și finalul este: „de aceea să fii vesel.” Într-un fel veselia este o decizie. Veselia care vine din relația cu Domnul și din binecuvântarea pe care Domnul o dă peste noi, nu se poate compara cu nimic ce ar putea oferi acest pământ.

Deci promisiunea este că VEI FI BINECUVANTAT în tot rodul tău și în tot lucrul mâinilor tale, iar tu SĂ FII VESEL.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Anunțuri

Apel la rugăciune pentru Corneliu Constantineanu, fost rector ITPB, internat cu COVID-19

Vă invităm să ne unim în rugăciune pentru fratele Corneliu Constantineanu, fost rector al Institutului Teologic Penticostal din București, acesta se află internat în stare foarte gravă la spitalul de boli contagioase „Victor Babeș” din Timișoara. Din informațiile pe care le deținem, starea lui s-a agravat de ieri până astăzi, este intubat, iar oxigenul din sânge fiind în continuă scădere. Conducerea Institutului Teologic Penticostal a lansat, prin intermediul siteului web, un […]

todayMarch 14, 2021 3


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%