Devoțional

Ioan Ciobotă: Să nu rostiți numele altor dumnezei

todayMarch 19, 2021 1

Background
share close

18 martie 2021

„Să nu rostiţi numele altor dumnezei: numele lor să nu se audă ieşind din gura voastră.”
(Exod 23:13)

„Idolii se înmulţesc, oamenii aleargă după dumnezei străini, dar eu […] nu pun numele lor pe buzele mele.” (Psalmi 16:4)

Video AICI.

Spunea cineva despre cel rău că este ca un cățeluș: cand își aude numele vine imediat. Și este un lucru obișnuit pentru mulți dintre cei din jurul nostru să drăcuiască sau să rostească numele celui rău.

Însă Biblia spune să nu se audă numele, să nu pui numele vreunui dumnezeu străin pe buzele tale. Doar Numele lui Dumnezeu, doar Numele Domnului Isus Cristos. Atât!

Doar lucruri care au de-a face cu viața, nu cu moartea sau cu blestemul.

Pe buzele tale, în inima ta, în cuvintele tale, în gândurile tale pur și simplu să nu existe așa ceva.

Așa ne învață Biblia despre dumnezeii străini:
„Nu pun numele lor pe buzele mele”, „Să nu se audă ieşind din gura voastră” numele acestor zeități false, mincinoase și înșelătoare.

Buzele noastre să rostească și din gura noastra să se audă doar Numele lui Dumnezeu, doar Numele Domnului Isus Cristos, prin Duhul Sfânt.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Biserica

Nemulțumiri cu privire la poziția Vaticanului față de căsătoriile homosexuale

Nemulțumirile personajelor PRO LGBTQ nu au întârziat să apară după ce Vaticanul și-a exprimat public opinia față de căsătoria între persoanele de același sex. Printre acestea se numără și oameni cu impact în rândul tinerilor și nu numai. Unul din aceștia este Elton John, care consideră că declarațiile bisericii catolice scot în evidență „ipocrizia”. Sir Elton John a acuzat Vaticanul de ipocrizie după ce reprezentanți ai bisericii catolice au declarat că nu pot fi de acord cu binecuvântarea căsătoriilor homosexuale. […]

todayMarch 18, 2021 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%