Devoțional

Ioan Ciobotă: Stânca veacurilor – ȘtiriCreștine.ro

todayFebruary 16, 2021

Background
share close

15 februarie 2021

„Celui cu inima tare, Tu-i chezăşluieşti pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine.
Încredeţi-vă în Domnul pe vecie, căci Domnul Dumnezeu este Stânca veacurilor.”
(Isaia 26:3-4)

Video AICI.

Am citit mai demult despre locuitorii unui cătun pierdut în creierii Carpaților, care la vreo 10 ani de la moartea lui Ceaușescu nu aflaseră încă acest lucru. Și-au trăit viața liniștiți și în pace. Nu erau conectați la fluxul acesta infiorător de informații, așa că erau foarte liniștiți în bucla lor.

Vrei să fii cu inima statornică și să trăiești într-o pace fără sfârșit, indiferent ce se întâmplă în jurul tău?
Roagă-L pe Cristos să fie Domnul și Stăpânul vieții tale! Prințul păcii să se ridice în picioare în barca vieții tale și să spună mării înfuriate și urlătoare din jurul tău: „Taci, fără gură!”

Omenirea nu are pace. Este într-o frământare continuă, este din ce în ce mai agitată.

Parcă și-a pierdut busola, orientarea, cârma, volanul, parcă a pierdut orice sistem corect de referință.

Oamenii se uită la TV sau pe Internet cu disperare și cu nădejdi înșelate. Ar vrea să primească o veste bună, dar răul ne inundă sufletul, dacă îl lăsăm și îl acceptăm.

Cine mai are azi inima „tare”, sau cine mai este astăzi statornic? Statornic în căsătorie, în Biserică, în contextul în care l-a așezat Domnul, la locul de muncă? Cine mai este astăzi statornic în ceea ce crede? În adevărurile și valorile veșnice?

Condiția din versetele de mai sus este încrederea în Domnul. Dumnezeu le asigură pacea și îi pastreaza într-o pace veșnică doar pe cei ce SE ÎNCRED în El. Ca să poți să te încrezi în Domnul PE VECIE, înseamnă că Domnul te va păstra PE VECIE.

Cristos este Stânca veacurilor! În mijlocul unor veacuri care aleargă parcă din ce în ce mai repede, în mijlocul unor timpuri tot mai rele și mai agitate, Cristos rămâne același, ieri, azi și în veci.

Domnul Dumnezeu este Stânca veșniciilor! Chiar și atunci când „timpul” nu va mai exista, Cristos va rămâne același. Speranța noastră neclintită este în Domnul Dumnezeu.

Pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, să-ți inunde inima, mintea, sufletul și viața.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Externe

„Atac asupra libertății religioase”: un pastor se confruntă cu persecuția în Turcia pentru că și-a împărtășit credința creștină

Unui pastor canadian-american, care locuiește în Turcia de 19 ani, i să cerut să părăsească țara pentru că „și-a împărtășit credința creștină cu alții”. David Byle, împreună cu Alliance Defending Freedom Internațional (ADF), ia atitudine împotriva persecuțiilor religioase. Grupul de avocatură bazat pe credință a depus o cerere la Consiliul European al Drepturilor Omului (CEDO) – instanța de top pentru drepturile omului. Missionary Pastor David Byle was forced to leave […]

todayFebruary 15, 2021


Similar posts

Devoțional

Ioan Ciobotă: Trăim vremuri tulburi

23 februarie 2021 „Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.”(Ioan 14:27) Video AICI. Trăim vremuri tulburi. Cu adevărat vremurile sunt tulburi. Domnul Isus Cristos, cu aproximativ 2000 de ani în urmă spunea: […]

todayFebruary 26, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%