Devoțional

Ioan Ciobotă: Suntem în căutarea cetății viitoare

todayApril 6, 2021 3

Background
share close

5 aprilie 2021

„Căci noi n-avem aici o cetate stătătoare, ci suntem în căutarea celei viitoare.”
(Evrei 13:14)

Video AICI.

Ce poate să însemne o cetate? O cetate poate să însemne odihnă, pace, siguranță, liniște, relații cu ceilalți din cetate. Dar spune despre noi, creștinii, urmașii lui Cristos, că suntem în căutarea cetății viitoare.

Nu suntem pentru acest pământ. Noi suntem cetățeni ai Cerului, moștenitori ai Cerului, împreună cu sfinții. Dacă liniștea noastră, siguranța, pacea și odihna noastră sunt legate de acest pământ, atunci putem fi „cei mai nenorociţi dintre toţi oamenii!”. (1 Corinteni 15:19)

Însă atunci când bucuria noastră, liniștea, speranța și siguranța noastră depind de Cer, de Domnul Isus Cristos, atunci suntem cu adevărat fericiți, și nu doar aici, ci și dincolo. Indiferent de situațiile prin care trecem, indiferent ce se întâmplă în cetatea de pe pământ, în care locuim pentru o vreme.

Am fost creați pentru pământul acesta, dar suntem gândiți, proiectați, destinați pentru Cer. Suntem în căutarea cetății noastre viitoare. Cum ajungem acolo? Doar prin Domnul Isus Cristos!

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Fericire

O bătrâneţe sănătoasă se construiește cu decenii bune înainteO bătrâneţe sănătoasă se construiește cu decenii bune înainte

„Dacă tinereţea ar ști, bătrâneţea ar putea”, spunea Cicero. Un adevăr reflectat de nenumărate studii, care arată că ajustarea stilului de viaţă la vârsta mijlocie (sau chiar mai devreme) favorizează tranziţia mai lentă spre o bătrâneţe mai sănătoasă Eseistul Sever Voinescu povestește, într-o carte care explorează modalităţile în care alegem să îmbătrânim, despre experienţa unui cuplu de septuagenari intelectuali, care exersau o metodă inedită de a combate bătrâneţea. În anul […]

todayApril 5, 2021 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%