Devoțional

Ioan Ciobotă: Te iubesc și te invit la cină

todayApril 22, 2021

Background
share close

19 aprilie 2021

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea…”

Video AICI.

S-a făcut un sondaj de opinie cu întrebarea: „Care sunt cele mai frumoase lucruri pe care ați dori să le auziți, să vi le spună cineva?” Răspunsurile celor mai mulți au fost: „Îmi doresc să îmi spună cineva:

  • Te iubesc,
  • Îmi pasă de tine și
  • Te invit la cină.”

Chiar aceste lucruri le-a făcut Dumnezeu pentru noi. El ne-a iubit întâi. El L-a dat întâi pe Domnul Isus Cristos din dragoste pentru noi:

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.”
(Ioan 3:16)

Apoi, a demonstrat că Îi pasă de noi. Nu este doar o declarație seacă, fără acoperire, ci este o declarație demonstrată prin jertfa Domnului Isus Cristos.

În al treilea rând, ne invită la cină, ne invită la nuntă. Istoria acestui pământ se va termina cu o nuntă: nunta Mielului, nunta lui Cristos cu Biserica Sa.

Ce bucurie să știm că lui Dumnezeu Îi pasă de noi, ne iubește și ne invită la cină.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Sociologie

Cine a furat finalurile fericite?

„Dacă îţi tai braţul, soţul tău te va primi înapoi?“ „Soţul meu mă iubește foarte mult.“ Așa că a început să taie. „Nu aveam nicio alternativă“. Saiful Islam Nasar nu avea niciun fel de pregătire medicală când a trebuit să-i acorde primul ajutor tinerei pe care a găsit-o printre ruinele clădirii dărâmate lângă capitala Bangladeshului. Fata era pe moarte și singura cale de a o scoate de acolo era să-i […]

todayApril 22, 2021 4


Similar posts

Consiliere

Poate cineva să-mi înţeleagă singurătatea?

Te simţi singur? Nu eşti singurul! Suntem mulţi care înţelegem prin ce treci. Suntem alături de tine, fiecare, în singurătatea lui. Motivele singurătăţii sunt diverse şi complexe. Dar imaginează-ţi că şi cea mai titrată persoană din istorie, Isus Cristos, a gustat licoarea amară a singurătăţii. O profeţie îl descria ca […]

todayOctober 4, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%