Devoțional

Ioan Ciobotă: Te iubesc și te invit la cină

todayApril 22, 2021

Background
share close

19 aprilie 2021

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea…”

Video AICI.

S-a făcut un sondaj de opinie cu întrebarea: „Care sunt cele mai frumoase lucruri pe care ați dori să le auziți, să vi le spună cineva?” Răspunsurile celor mai mulți au fost: „Îmi doresc să îmi spună cineva:

  • Te iubesc,
  • Îmi pasă de tine și
  • Te invit la cină.”

Chiar aceste lucruri le-a făcut Dumnezeu pentru noi. El ne-a iubit întâi. El L-a dat întâi pe Domnul Isus Cristos din dragoste pentru noi:

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.”
(Ioan 3:16)

Apoi, a demonstrat că Îi pasă de noi. Nu este doar o declarație seacă, fără acoperire, ci este o declarație demonstrată prin jertfa Domnului Isus Cristos.

În al treilea rând, ne invită la cină, ne invită la nuntă. Istoria acestui pământ se va termina cu o nuntă: nunta Mielului, nunta lui Cristos cu Biserica Sa.

Ce bucurie să știm că lui Dumnezeu Îi pasă de noi, ne iubește și ne invită la cină.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Sociologie

Cine a furat finalurile fericite?

„Dacă îţi tai braţul, soţul tău te va primi înapoi?“ „Soţul meu mă iubește foarte mult.“ Așa că a început să taie. „Nu aveam nicio alternativă“. Saiful Islam Nasar nu avea niciun fel de pregătire medicală când a trebuit să-i acorde primul ajutor tinerei pe care a găsit-o printre ruinele clădirii dărâmate lângă capitala Bangladeshului. Fata era pe moarte și singura cale de a o scoate de acolo era să-i […]

todayApril 22, 2021 4


Similar posts

Devoțional

Timotei Stoica: Ce lege stăpânește în viața ta?

„Căci binele pe care vreau să-l fac, nu-l fac, ci răul pe care nu vreau să-l fac, iată ce fac!” (Romani 7:19). Cu ceva vreme în urmă m-am trezit întrebând: „Te-ai simțit vreodată străin în propria-ți minte?” Acea întrebare m-a urmărit ceva vreme, iar recent mi-a venit în minte o […]

todayJanuary 25, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%