Devoțional

Ioan Ciobotă: Toată puterea în cer și pe pământ

todayJanuary 10, 2021 4

Background
share close

„Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei, şi le-a zis: „Toată puterea Mi-a fost dată în Cer şi pe pământ.” Matei 28:18

De când e lumea și pământul, oamenii s-au luptat pentru putere, pentru control și pentru dominare. Fiecare dictator sau tiran a vrut să fie un mic dumnezeu. Să aibă „putere absolută”, de viață și de moarte asupra supușilor săi.

Domnul Isus Hristos spune ca Lui I S-a dat „TOATĂ PUTEREA”. Aici cuvântul „putere” înseamnă putere și autoritate. Cineva dădea un exemplu: un polițist în mijlocul drumului are autoritatea să oprească un camion de 20 de tone, dar nu are puterea. Hristos are și puterea, dar și autoritatea.

Domnul Isus a avut puterea și autoritatea de a ierta păcatele, de a scoate duhurile rele, a potoli furtuna, a vindeca bolnavii, a învia morții, a transforma oamenii din oameni răi în oameni buni și din oameni morți în oameni vii.

Hristos are puterea să te facă un om nou. Să te elibereze de orice depedențe, de la facebook până la pornografie, relații imorale, substanțe etc. Are puterea să-ți schimbe inima, mintea, viața și destinul pentru totdeauna. Vrei? Isus vrea să Se apropie de tine și să stea de vorbă cu tine. Vrei?

„A Ta este, Doamne, mărirea, puterea şi măreţia, veşnicia şi slava, căci tot ce este în Cer şi pe pământ este al Tău; a Ta, Doamne, este domnia, căci Tu Te înalţi ca un stăpân mai pesus de orice!”
1 Cronici 29:11

A representation of Jesus Christ following the resurrection in a heaven like setting, extending his hand with the invitation of new life. His face is obscured, and bright golden light shines around him. A fitting image for Christ rising from the dead as celebrated on Easter Sunday. Horizontal image with copy space.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Important

Adrian Papahagi:: „Nu mi-a plăcut niciodată Trump, dar…”

Nu mi-a plăcut niciodată Trump. Nu avea nici profilul gentlemanului creștin din vechea politică (Churchill, Adenauer, Rațiu etc.), nici claritatea morală și valorile adjunctului său, Pence, sau elocința și șarmul lui Reagan, omul care ne-a scăpat de comunism. L-am privit mereu ca pe un soi de Berlusconi mai puțin deștept, un produs inevitabil al evului media, în care a părea e mai important decât a fi, iar populismul e calea cea mai sigură spre succes în politică. Cu toate acestea, […]

todayJanuary 10, 2021 4


Similar posts

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%