Devoțional

Ioan Ciobotă: Tu cu cine te lupți în fiecare zi?

todayFebruary 19, 2021

Background
share close

18 februarie 2021

„Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.”
(Efeseni 6:12)

Video AICI.

Viața noastră este o luptă continuă, dar depinde cu cine lupți. Este foarte important să-ți alegi înțelept luptele pe care le ai de dus și războaiele pe care vrei să le porți.

În versetul de mai sus, apostolul Pavel spune că NU avem de luptat împotriva cărnii si a sângelui. Așadar nu avem de luptat împotriva oamenilor, nu oamenii sunt ținta noastră, nu acesta este războiul nostru. Nu avem de luptat cu cei din jurul nostru, ci împotriva căpeteniilor, deci există căpetenii, domnii și stăpânitori ai întunericului acestui veac. Avem de luptat împotriva duhurilor răutății, care sunt în locurile cerești.

Aceasta este lupta noastră !

Pe cine avem aliat? De partea cui suntem? În ce armată suntem?

Suntem în armata lui Dumnezeu. Îl avem pe Duhul Sfânt mângâietorul, apărătorul, avocatul nostru. Este Cel care vine înaintea lui Dumnezeu cu rugăciunile noastre.

Aceasta este lupta noastră. Nu împotriva oamenilor, nu împotriva celor din jurul nostru, ci împotriva duhurilor răutății. Însă vestea cea mai bună este că această luptă a fost câștigată de Cristos. El a biruit la Calvar, pe Golgota, atunci când a murit pe cruce. A biruit moartea. Moartea era dușmanul cel mai mare al omenirii. Moartea a fost biruită de Cristos.

Deci toate războaiele noastre sunt câștigate în Cristos. Ce trebuie să facem? Trebuie doar să ne odihnim. Cristos este odihna noastră continuă, El este sabatul nostru de fiecare zi. Doar să intrăm în odihna pe care Dumnezeu ne-a pregătit-o.

Luptele sunt câștigate, războaiele sunt căștigate de Cristos. Bucură-te! Trebuie doar să te bucuri și să te odihnești în Numele lui Cristos, în puterea Lui, prin Duhul Sfânt. Dumnezeu să te binecuvânteze.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Externe

Pakistan | Doi creștini care studiau Biblia într-un parc sunt acuzați de blasfemie

LAHORE, Pakistan, 16 februarie 2021 ( Morning Star News) – Poliția din Lahore, Pakistan, a acuzat doi creștini de blasfemie după ce un grup de musulmani i-au văzut studiind Biblia într-un parc, a declarat avocatul unuia dintre acuzați. Haroon Ayub Masih, în vârstă de 26 de ani, și amicul lui, Salamat Mansha Masih, de aceeași vârstă, studiau Biblia în Parcul Model Town Lahore sâmbătă (13 februarie), când un grup de musulmani s-au apropiat și le-au cerut să nu mai citească […]

todayFebruary 18, 2021 2


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 10

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%