Devoțional

Ioan Ciobotă: Uită-te la ce ai, nu la ce n-ai

todayFebruary 28, 2021

Background
share close

25 februarie 2021

„Iată ce mai gândesc în inima mea, şi iată ce mă face să mai trag nădejde:

Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înoiesc în fiecare dimineaţă.

Şi credincioşia Ta este atât de mare!”
(Plângerile lui Ieremia 3:21-23)

Video AICI.

De cele mai multe ori suntem tentați să ne uităm la ceea ce NU avem, și uităm să ne numărăm binecuvântările, așa cum spune o piesă cunoscută.

Dumnezeu ne-a copleșit cu binecuvântări. Doamne învață-ne să ne numărăm binecuvântările în fiecare dimineață. Doamne ajută-ne să ne uităm la ceea ce avem. Și dacă stai să te gândești la lucrurile pe care le ai, îți dai seama că lucrurile pe care NU le ai NU sunt importante.

Dumnezeu știe de ce avem nevoie și ne poartă de grijă în cele mai mici amănunte, atunci când ne lăsăm viața în mâna Lui și când Îl acceptăm pe El ca Tată, ca Stăpân, ca Domn și Mântuitor. Dar atunci când mergem pe cont propriu, într-adevăr ne îngrijorează lucrurile pe care NU le avem și nu putem să ne bucurăm de lucrurile pe care LE AVEM.

Atunci când avem privirea ațintită înspre Dumnezeu, vedem că avem totul. El este Tatăl nostru, El este Stăpânul Universului, al Pământului, a tot ceea ce există. Și dacă Tatăl nostru, care este bun și iubitor, are în mână toate aceste lucruri, dacă El a creat stelele și le numără pe fiecare, dacă valurile mării ascultă de El, dacă forțele Pământului și ale Universului ascultă de El și dacă El este Domnul tuturor acestora, cum aș putea să mă îngrijorez pentru ceea ce nu am? Cum aș putea să fiu atât de lipsit de înțelepciune și să mă concentrez pe ceea ce nu am?

Doamne, dă-ne înțelepciune să ne uităm la ceea ce avem, nu la ceea ce nu avem. Suntem plini de binecuvântări și bunătățile Lui se revarsă peste noi în fiecare dimineață.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Externe

Camera Reprezentanţilor din SUA aprobă Legea Egalităţii, considerată o ameninţare la adresa libertăţii religioase

O lege importantă care ar pune orientarea sexuală şi identitatea de gen în aceeaşi categorie cu rasa în categoria de legi anti-discriminare a fost aprobată de Camera Reprezentanţilor şi îşi continuă parcursul legislativ spre Senat, unde ar putea avea totuși o soartă diferită. Oponenţii legii spun că va avea un impact devastator asupra drepturilor femeilor şi a libertăţilor religioase. Deşi aceeaşi lege a mai fost aprobată de Camera Reprezentanţilor și în 2009, acum este prima dată când ea trece în […]

todayFebruary 27, 2021 3


Similar posts

Important

Jurnal de Rugăciune pentru misiune

Rugăciune pentru misiuneBuletin săptămânal 7-13 ianuarie 2022 Rugăciune pentru popoare fără Biblie: Pumi, ChinaDupă calendarul lunar, în luna ianuarie ne rugăm pentru poporul Pumi din China, neatinși cu Evanghelia și care nu au Biblia în limba lor. Deși nu au o biserică organizată, vizitatorii raportează că sunt un popor „copt […]

todayJanuary 7, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%