Devoțional

Ioan Ciobotă: Vorbește-mi Doamne – robul Tău ascultă

todayMarch 29, 2021 13

Background
share close

28 martie 2021

„Domnul a venit, S-a înfăţişat şi l-a chemat ca şi în celelalte dăţi: ‘Samuele, Samuele!’. Şi Samuel a răspuns: ‘Vorbeşte, căci robul Tău ascultă’.”
(1 Samuel 3:10)

Video AICI.

Cu mii de ani în urmă, în Templul Domnului, lângă chivotul Domnului, erau Samuel și fiii lui Eli. Samuel era curat, neprihănit, după voia lui Dumnezeu, dar fiii lui Eli erau nespus de răi și de păcătoși. Astăzi vorbesc despre Samuel.

Dumnezeu îl cheamă pe Samuel, însă Samuel nu distinge, nu recunoaște glasul Domnului. La sfatul preotului Eli, Samuel spune: „Vorbește, căci robul Tău ascultă!”.

Dumnezeu vrea să-ți vorbească și ție astăzi. Cel mai înțelept lucru este să spui: „Doamne, vorbește, căci robul Tău ascultă”. Însă, dacă spui acest lucru, să și îndeplinești, să împlinești ce îți spune Domnul. Să nu îți intre pe o ureche și să-ți iasă pe cealaltă, ci să asculți ceea ce vrea Dumnezeu să-ți spună. El vrea să-ți vorbească. Roagă-L: „Doamne, Te rog, vorbește-mi”.

Atunci când te rogi, nu înșira în fiecare zi un șir lung de cereri, o listă de rugăciune, ci roagă-L să-ți vorbească, iar Dumnezeu îți va vorbi.

Ascultă și îndeplinește ceea ce-ți va spune Dumnezeu.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Externe

Indonezia | 14 răniți într-un atac sinucigaș care viza slujba din Duminica Floriilor

Un bărbat s-a aruncat în aer în fața unei catedrale româno-catolice de pe insula Sulawesi din Indonezia în timpul unei slujbe din Duminica Floriilor, rănind cel puțin 14 persoane, au declarat surse din poliția indoneziană. Într-un videoclip obținut de Associated Press se vede o motocicletă în flăcări în fața Catedralei Sacred Heart of Jesus din Makassar, capitala provinciei Sulawesi de Sud. Un alt videoclip apărut pe contul de Twitter International Christian Concern îl arată pe un bărbat care primea îngrijiri […]

todayMarch 28, 2021 3


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 30

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%