Interne

Jurnal cu Cornel Pavel Dărvășan: După a cinsprezecea zi de boală COVID

todayNovember 14, 2020 2

Background
share close


Dragilor, mulțumesc tuturor pentru sprijin și rugăciuni, sunt mai bine! Nu pot să vă răspund că încă tușesc foarte tare, dar am ales să vă scriu aici tuturor să știți că sunt spre bine! Am oxigen non-stop ca să se refacă capacitatea pulmonară, personalul Spitalului Matei Balș este impecabil, medicii și asistentele își riscă viața în fiecare zi pentru fiecare dintre noi. Nu mai subestimați puterea acestui virus, pe unii îi afectează mai puțin, dar e posibil la tine sau la mine să fie foarte tare. Mi-a scris un prieten sportiv, care nu bea, nu fumează, îl cunosc bine, cu o imunitate de fier că dacă nu se interna în spital, murea. Este și cazul meu, mulțumesc lui Dumnezeu și Dr. Adrian Octavian Abagiu pentru dragostea de oameni și în special față de mine.

Nu vă bateți joc de protecție, feriți-vă, puneți măști pe care să le schimbați des, spălați-vă pe mâini, spălați tot ce cumpărați de prin magazine, inclusiv conserve și, dacă se poate și punga de la pâine. Tratați pe fiecare om cu iubire, cu respect, dar cu distanță, indiferent ce puțin ați crede că se poate întâmpla rău!

Dumnezeu cu voi și vă mulțumesc! Soția este spre bine, mâine iese din carantină, copiii nu au fost afectați, cel puțin până acum, eu sunt încă în spital, dar sperăm că ce a fost greu a trecut. Vă rog să nu mă sunați nici pe mine nici pe soția mea și să vă mulțumiți cu ce scriu aici! Seară bună!

Cornel Pavel Dărvășan
Redactor șef la A7TV
Lector Universitar

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Cultură

Sărbătoarea luminii – #Pray15Days – ȘtiriCreștine.ro

O dimineaţă tipică din timpul sărbătorii luminii începe cu copii care înalță zmee, muzică care răsună la câte un colţ de stradă, cozi lungi de credincioşi adunaţi în fața templelor, clopote care bat fără încetare şi aerul încărcat cu mirosuri de mâncăruri ademenitoare. Vor fi mulţi oaspeţi de primit, daruri de oferit şi multă, multă mâncare. Femeile se vor îmbrăca în cele mai bune sariuri şi se vor împodobi cu […]

todayNovember 14, 2020 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/