Anunțuri

Manifestare de susținere a familiei Furdui la Arad (VIDEO)

todayJanuary 7, 2022 1

Background
share close

Un nou an, un nou început, dar bătăliile din anul trecut pentru recuperarea copiilor familiei Furdui continuă. Sâmbătă, 8 ianuarie, Comunitatea Regională Penticostală Arad organizează o adunare de promovare a valorilor familiei tradiționale și de susținere a familiei Furdui.

Evenimentul se va desfășura în Piața Avram Iancu din Municipiul Arad și începe la ora 12:00. Sunt bineveniți toți cei care împărtășesc aceleași valori și vor să fie alături de familia Furdui.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă încurajează să vă alăturați acestor manifestări pașnice, să ne unim cu toți în rugăciune pentru întoarcerea celor 7 copii în familie. Înainte de politică, birocrație și alte reglementări sociale, aceasta este o bătălie spirituală pe care o putem câștiga doar fiind uniți în rugăciune.

Amintim că copii familiei Furdui au fost luați de către serviciul social german Jugendamt în după masa zilei de 26 aprilie 2021 și plasați separați în diferite centre de plasament. Scenariul familiei Bodnariu se repetă cu exactitate.

„Dar ştiu că Răscumpărătorul meu este viu şi că Se va ridica la urmă pe pământ. Chiar dacă mi se va nimici pielea şi chiar dacă nu voi mai avea carne, voi vedea totuşi pe Dumnezeu. Îl voi vedea şi-mi va fi binevoitor; ochii mei Îl vor vedea, şi nu ai altuia. Sufletul meu tânjeşte de dorul acesta înăuntrul meu”, Iov 19:25-27.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Ecumenism

Orice am face suntem doar păpușile unui sforar

Atunci când vine vorba de conspiraţii, publicul se polarizează rapid. Pe de-o parte sunt „cunoscătorii“, care turuie informaţii sigure cu argumente credibile din cazuri confirmate.Pe de altă parte sunt „neavizaţii“, complet neinteresaţi de subiect, sau respingându-l frontal, ca pe un mit. Reţeta unei conspiraţii este binecunoscută: scenarii complexe, înţelegeri deculise, informaţii top secret. Forţele implicate, fie ele elite exclusiviste sau coaliţii malefice ale superputerilor, sunt aparente, iar aparenţele sunt înşelătoare. […]

todayJanuary 7, 2022


Similar posts

Externe

Apărătorii libertății religioase îi îndeamnă pe creștini să boicoteze Jocurile Olimpice de la Beijing 2022

Având în vedere că Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing din 2022 urmează să aibă loc la începutul lunii viitoare, organizațiile de susținere a libertății religioase îi îndeamnă pe creștini să boicoteze evenimentul din cauza persecuției din China a creștinilor și a altor minorități religioase. Miercuri, grupul de supraveghere […]

todayJanuary 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%