Biserica

Maria ar fi avut de ales în a accepta sau nu să-L nască pe Isus

todayMarch 27, 2021 7

Background
share close

O organizație catolică ce sprijină drepturile la avort, a declanșat joi o puternca dezbatere teologică atunci când a afirmat că Maria „avea de ales” între a-L naște pe Isus sau nu, prin urmare, toate femeile ar trebui să aibă dreptul la aceeași alegere.

Catholics for Choice, o organizație non-profit și PRO-avort, a declanșat controversa în urma postării mai multor articole pe paginile sale de socializare.

„Maria, mama lui Hristos, a avut de ales între acceptarea sau refuzul conceperii Lui”, se arată în postarea de pe Twitter a organizației. „Dacă Maria a avut posibilitatea de a alege, ar trebui și tu să poți să alegi!”

„Astăzi este sărbătoarea ‚Bunei Vestiri’, în care îngerul a vizitat-o ​​pe Maria și în care ea a acceptat să fie mama lui Isus. Distribuiți dacă credeți că, la fel că Maria, toată lumea ar trebui să poată alege, când, dacă și unde concep ei.”

Istoria vizitei îngerului Gavril la Maria se găsește în Luca 1. Îngerul îi spune Mariei: „Şi iată că vei rămâne însărcinată şi vei naşte un Fiu, căruia Îi vei pune numele Isus. El va fi mare şi va fi chemat Fiul Celui Preaînalt; şi Domnul Dumnezeu Îi va da scaunul de domnie al tatălui Său David. Va împărăţi peste casă lui Iacov în veci, şi Împărăţia Lui nu va avea sfârşit”. După această, Maria răspunde: „facă-mi-se după cuvintele tale!”.

Tweetul a stârnit peste 2.000 de comentarii.

SURSA | ChristianHeadlines


Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Cosmin Frișan

Rate it

Previous post

30 zile de rugăciune

13 aprilie – 12 mai: 30 de zile de rugăciune pentru Lumea Musulmană Ediția 2021

Bun venit la Ediţia 2021 a Ghidului 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană! În acest an, obiectivul nostru în perioada 13 aprilie – 12 mai 2021, în cele 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană, este acela de a privi într-un mod nou către lumea musulmană – şi anume, ne vom concentra eforturile de rugăciune asupra oraşelor cu o populație mare de locuitori musulmani. Ghidul de rugăciune Ediția 2021 este disponibil în peste 40 de limbi. Pentru […]

todayMarch 26, 2021 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/