Mărturii

Mărturie: Ce faci atunci când demonii nu vor să plece?

todayMarch 21, 2021 2

Background
share close

Jenny Weaver a crezut că o întâlnire cu lumea ocultismului pe vremea când era adolescentă va aduce „o distracţie”, aşa cum văzuse în filme. În loc de asta, viaţa ei a devenit un chin, care a adus-o pe Jenny până în punctul în care îşi dorea să moară.

Totul a început ca un joc în care trebuiau să se întâmple lucruri supranaturale.

„Au început să se întâmple lucruri ciudate. Puteam să mişc obiecte de la distanță,” spune Jenny. „Mă duceam spre un dulap şi puteam deschide un sertar fără să ating mânerul.”

„Luminile din tavan se aprindeau singure iar becurile pocneau, atunci când începeam să vorbim despre lumea demonilor, iar bucăţile de sticlă cădeau peste noi,” îşi aduce aminte Jenny.

Jenny a crescut în Florida, într-o casă cu şapte copii. Părinţii ei erau foarte severi, gata să pedepsească orice mică greşeală. Până şi în biserica în care mergeau cu toţii în fiecare duminică, predicile nu erau despre un Tată Ceresc care iubeşte oamenii, ci despre un Dumnezeu mânios şi răzbunător care este gata să trimită păcătoşii în iad.

„Mă gândeam mereu că Dumnezeu este dezamăgită de mine,” spune Jenny. „Eram atât de cuprinsă de ruşine şi condamnare.”

Când Jenny avea vârsta de 13 ani, tatăl lor a părăsit familia, lăsând-o pe Jenny, fraţii, surorile şi mama lor singuri.

„Nu merit să fiu iubită, respectată şi îngrijită,” își spunea Jenny. „Nici n-ar trebui să mai trăieşti. Ce mai cauţi aici?” se gândea ea. „Ar fi mai bine dacă te-ai sinucide,” erau gândurile care îi inundau mintea.

Simţindu-se fără nici o putere şi lipsită de iubire, Jenny a început să se drogheze. Curând după aceea s-a uitat la un film despre o vrăjitoare adolescentă şi asta a inspirat-o să caute o cale prin care să preia controlul asupra vieţii ei. Ea a început să citească cărţi despre vrăjitorie, religia Wicca şi domeniul ocult şi să încerce să facă vrăji împreună cu prietenii ei.

„Motto-ul religiei Wicca este „fă ceea ce vrei, însă nu fă rău nimănui,” spune Jenny. Scopul este să devii o vrăjitoare „bună”. „Era cel mai uimitor lucru care mi s-a întâmplat,” spune Jenny.

Puterea şi controlul pe care ţi le dădea vrăjitoria erau însă o iluzie, pentru că neliniştea din casa şi inima lui Jenny au rămas în continuare. La 17 ani, după o ceartă cu mama ei, Jenny a fugit de acasă şi a abandonat şcoala. A început să doarmă pe la prieteni, frecventând tot felul de locuri dubioase și a început să ia droguri tot mai puternice care o lăsau inconștientă, uneori zile la rând.

După o vreme, ea s-a mutat împreună cu o fată care provenea dintr-o familie de vrăjitoare. Noua ei prietenă i-a arătat nişte lucruri care a deschis uşa unei prezenţe întunecate, sinistre şi înfricoşătoare, o lume care Jenny credea că există doar în cărţi şi filme.

„Simţeam cum demonii trec pe lângă mine în mod fizic, aşa cum aş simţi că oamenii merg pe lângă mine. Atingerile lor erau reale, se putea auzi cum zgârie pereţii. Am trecut de la ‘oh, o să fie o distracție’ la ‘o să te strâng de gât până o să mori, o să-ţi iau viața’. Tot timpul. Un chin continuu,” spune Jenny.

Îngrozită, ea s-a oprit din practicarea vrăjitoriei, însă demonii au continuat să o urmărească şi au muncit-o ani de zile.

Jenny ajunses în punctul în care tot ce-şi dorea era să moară.

La 26 de ani, trăia împreună cu prietenul ei Stephen şi era dependentă de metamfetamine. Apoi a rămas însărcinată. Ce viitor putea să aibă acel copil?!

„Aşa că am căzut în genunchi şi am strigat cât de tare am putut: ‘Doamne ajută-mă!!!’ Îmi aduc aminte că am scos un geamăt: ‘Te rog!’. N-am văzut nici un fulger, nu s-a auzit nici un zgomot, am simţit doar o pace care mi-a inundat sufletul,” a spus Jenny. „Era prima dată în viaţa mea când l-am simţit pe Domnul cum spunea inimii mele: ‘Am să te ajut. Am să te ajut.’ ”

Jenny povesteşte cum ajutorul pentru ea a venit într-un mod la care nu se aştepta: două zile mai târziu a fost arestată, trimisă la închisoare şi obligată să urmeze un program de dezintoxicare. În timp ce urma acest program a începută să audă despre Dumnezeu ca fiind un Tată plin de dragoste, milos şi gata să ierte prin Fiul Său Isus Hristos. „Am zis ‘Doamne, îţi dau viaţa mea astăzi.’ Şi m-am predat Domnului.”

„Am înţeles că tot ceea ce am făcut fusese iertat,” spune Jenny. „Când Domnul Isus a făcut asta pentru mine am simțit cum El a venit şi m-a vindecat.”

La o zi după ce a fost eliberată din închisoare, Jenny a născut o fetiţă sănătoasă. După un timp şi Stephen l-a primit pe Domnul iar cei doi s-au căsătorit în 2013. Însă mai era o parte din Jenny care nu fusese eliberată şi încă mai simţea o umbră întunecată care o bântuia. Apoi în timpul unei slujbe la biserică, o femeia s-a rugat cu ea o rugăciune de renunţare la vrăjitorie.

„Ziceam ‘Renunț..’ şi când voiam să continui îmi simţeam dinţii încleştaţi şi nu puteam să zic mai departe. Simţeam cum demonii spuneau ‘Rrr, nu plecam’ şi apoi înjurau şi blestemau,” spune Jenny. „Era foarte, foarte nebuneşte.”

Într-un final….

„Ştiam că a fost o eliberare,” spune Jenny. „Puteam simţi. Ştiam. Gata, eram liberă. Au plecat. Mulţumesc Isuse,” spune Jenny.

După ce a lăsat definitiv trecutul în urmă, Jenny a început să se apropie din nou de mama ei. Ea s-a împăcat chiar şi cu tatăl ei, cu câteva luni înainte ca el să moară. Astăzi Jenny este o mamă care îşi educă copiii acasă, este antreprenoare şi lider de închinare cu o pasiune pentru a conduce muzica pentru Domnul.

Sursa: CBN News

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post

Biserica

Beniamin Lup | Biserica, leagăn al valorilor naționale

Poporul român își trage originile din Dacia străbună, un popor despre care se spune că era deosebit de religios. Tradițiile și obiceiurile demonstrează faptul că poporul din această zonă geografică s-a coagulat în jurul tradițiilor și spiritului creștinesc, dezvoltându-se apoi ca națiune. Biserica a constituit de-a lungul veacurilor un adăpost pentru poporul român în fața tuturor vitregiilor vremii. În biserică s-au dezvoltat limba și literatura română, marii lideri ai poporului român au avut rădăcini spirituale în biserică, iar marile opere […]

todayMarch 20, 2021 1


Similar posts

Comunicat

AFR: Gânduri de sfârșit de an

Ediția de azi e ultima din 2021. Privim în urmă și mulțumim lui Dumnezeu pentru încă un an în care ne-a privilegiat să fim o voce a familiilor din România și pentru familiile ei. Suntem mulțumitori pentru oportunitatea pe care am avut-o și încă o avem să facem ce ne […]

todayDecember 25, 2021

Educatie

Povești care dau viață – ȘtiriCreștine.ro

Pe Daria am cunoscut-o când era în clasa a 9-a în timpul derulării proiectului de prevenție și educație pentru integritate sexuală „Despre Noi” în liceul la care a studiat. După aproximativ trei ani, în ianuarie 2020, ne-a contactat pentru că aflase recent că este însărcinată. Concomitent cu vestea sarcinii, iubitul […]

todayDecember 21, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%