Externe

Mărturii despre intervenții divine pe câmpul de luptă din Ucraina

todayMarch 4, 2022 5

Background
share close

Primesc ucrainenii ajutor ceresc în lupta împotriva invadatorilor ruși?

În ultimele zile au apărut mai multe relatări despre intervenția divină, care sună mult ca niște istorisiri din Biblie, inclusiv apariția unui stâlp de foc noaptea și trupe rusești aflate în confuze.

Într-un episod din această săptămână al emisiunii CBN News „The Global Lane”, directorul CBN Ukraina Kostyantine Lytvynenko explică că, deși compatrioții săi dau dovadă de o forță și rezistență incredibile în războiul cu Rusia, ei au experimentat și ajutorul unei intervenții divine.

Lytvynenko a spus că un bărbat i-a relatat povestea fiului său care servește în armata ucraineană. Într-o noapte întunecată, soldații își țineau pozițiile și au descoperit că erau multe tancuri ale Federației Ruse și alte unități mobile care veneau direct spre ei. Se părea că soldații ucraineni ar fi fost copleșiți.

Fiul și-a luat telefonul și l-a sunat pe tatăl său.

El i-a spus: „Tată, trebuie să te rogi chiar acum. Suntem într-o situație dificilă”.

Așa că tatăl a sunat alți membri ai bisericii lor și i-a rugat să înceapă să se roage. Mai târziu, fiul și-a sunat tatăl înapoi.

El a spus: „S-a întâmplat un miracol. Părea ca rușii sunt atacați din cer de la ceva ce părea a fi o navă spațială. Fulgere izbucneau de sus și loveau în trupele ruse,” a declarat Lytvynenko pentru CBN News. „Scânteile se răspândeau peste tot”.

Dimineața, trupele ucrainene au descoperit că tancurile rusești și alte unități mobile au fost distruse.

„Soldații au crezut că poate atacul a fost făcut cu un fel de armă despre care nu știam”, a spus Lytvynenko. „A fost doar intervenția lui Dumnezeu”.

Trupe rusești confuze care se atacă între ele

Lytvynenko a transmis și un alt incident pe care l-a auzit de la un prieten. Prietenul i-a povestit: „Ne rugam ca ei (rușii) să se întoarcă unul împotriva altuia. Ca inamicul să se războiască cu inamicul.”

Lytvynenko spune că ceea ce s-a întâmplat apoi îi amintește de câteva incidente similare care au fost înregistrate în Biblie.

„O parte a armatei ruse au ocupat un orășel. Au scos steagurile din clădirile guvernamentale ale orașului și au atașat acele steaguri de tancuri. Și au început să conducă mai departe. Până seara s-au întâlnit cu un alt grup de tancuri (rusești).”

Lytvynenko spune că ambele grupuri de tancuri au fost confuze și au crezut că au în față inamicul.

„Au început să se împuște unii pe alții”, a spus el.

CBN News l-a întrebat pe Lytvynenko cum ar trebui oamenii să se roage.

„Vă rog să vă rugați să-L putem auzi pe Dumnezeu în acest timp. Cel mai important lucru care ne lipsește acum este pacea în inimile noastre. Ca Dumnezeul nostru, care este Prințul păcii, ne va da pacea în inimile noastre. Și în aceasta, această stare de pace, să putem vedea modalitățile prin care noi putem zidi Împărăția Cerurilor în vreme de război. Pentru ca noi să fim lumina, căldura și dragostea și mâna lui Dumnezeu pentru alți oameni care au nevoie.”

„Rugați-vă să fim membri activi ai trupului lui Hristos în acest moment”, a adăugat Lytvynenko. „Că nu vom sta paralizați de frică și să temându-ne pentru viețile noastre. Ca să fim productivi în construirea Împărăției”.

Sursa: CBN News

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post

COVID-19

Războiul din Ucraina și fake news-urile

Așa cum s-a mai spus, războaiele din secolul al XXI-lea sunt războaie hibride, în sensul că, pe lângă mediile în care se desfășurau ostilităţile până acum – uscatul, apa și aerul – a apărut un al patrulea mediu, cel virtual. Așadar, luptele nu se mai duc doar pe uscat, pe mare și în aer, ci și în spaţiul informaţional – adică acolo unde informaţia zboară cu viteza undelor hertziene (300.000 […]

todayMarch 4, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/