Filme

Mersul la biserică te ajută să începi săptămâna bine, mărturiseşte actriţa Jennifer Garner

todayMarch 9, 2021 6

Background
share close

Cunoscuta actriţă, interpretă în mai multe producţii de succes de la Hollywood,  spune că există numai beneficii atunci când pui credinţa pe primul loc şi înveţi cum să spui da propriilor tăi copii mai mult. Garner este producătoarea şi interpreta rolului principal într-un nou film destinat întregii familii despre părinţi care trebuie să lase frâiele un pic mai liber şi să se destindă mai mult.

Filmul care va apărea pe platforma Netflix se numeşte „Yes Day” (Ziua lui Da, n.trad) şi prezintă familia formată din Allison şi Carlos care s-au transformat din nişte spirite libere într-un cuplu de părinţi care pun capăt oricărui entuziasm, iar copii lor s-au săturat de această atitudine din partea părinților lor.

În film, părinţii sunt de acord să-i lase pe copii să facă ei regulile pentru o zi întreagă. Nu şi-au putut însă imagina că vor trebui să treacă prin 24 de ore ce vor include un spălat de maşină neconvenţional, o bătaie cu baloane pline cu apă şi multe alte trăznăi la care nu te-ai fi aşteptat.

Garner a postat pe Instagram că a început să aibe zile cu da cu proprii ei copii, după ce a fost inspirată de cartea „Ziua lui Da” scrisă de Amy Krouse Rosenthal şi Tom Lichtenheld.

„Fata mea mijlocie a fost fascinată de ideea unei zile pline cu „Da-uri”! Da pentru îngheţată la micul dejun, da pentru o ieşire la picnic, da pentru mersul la culcare târziu. Da pentru sărit peste treburile casnice, da pentru a o „tortur” pe mama, da pentru biscuiţi cu cremă, da pentru explorat locuri noaptea la lumina lanternei.”

Garner a colaborat cu autorii cărţii pentru a reflecta mai bine ceea ce simt părinţii.

„Povestea este una personală pentru mine. Am dezvoltat scenariul pentru acest film. Obişnuiam să fiu mult mai relaxată înainte să am copii, însă acum mă simt adesea ca un sergent de instrucţie, motiv pentru care am început să le ofer „Zile cu Da” copiilor mei în ultimii nouă ani.”

Garner a subliniat cât de important este să ai experienţe pozitive împreună cu copiii tăi, cum este frecventarea bisericii cu toată familia.

„Îţi oferă un impuls pentru începutul de săptămână. Cântările şi părtăşia în comun cu toată biserica pentru acel timp  duminica dimineața, ne ajută să avem un bun început şi îmi este dor să mă duc fizic la biserică pentru că aveam acel sentiment puternic de comunitate.”

Garner în vârstă de 48 de ani este cunoscută pentru credinţa ei creştină, la care a revenit după ce a filmat pelicula „Miracole din Rai” în 2016. Filmul spune povestea lui Annabel Bea, o fetiţă ce suferea de o boală digestivă incurabilă.

Garner a mărturisit pentru CBN News că a fost impresionată profund de credinţa creştină a lui Christy Beam, mama lui Annabel.

„Ziua lui Da” va avea premiera pe Netflix pe 12 martie.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post

Devoțional

Ioan Ciobotă: Din El, prin El și pentru El sunt toate lucrurile

8 martie 2021 „Din El, prin El, şi pentru El Sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.”(Romani 11:36) Video AICI. Toate lucrurile sunt din Cristos, prin Cristos și pentru Cristos. Gândește-te ce înseamnă să fii frate cu Domnul Isus Cristos, să fii copil al lui Dumnezeu, fiu sau fiică a lui Dumnezeu. Gândește-te cât echilibru, câtă pace, câtă liniște și câtă bucurie poți să ai în […]

todayMarch 9, 2021 3


Similar posts

Anunțuri

Curtea Supremă din S.U.A decide să nu judece cazul unei florărese condamnate pentru că refuzase un cuplu de homosexuali

Barronelle Stutzman, proprietara unei florării din sud-estul Washingtonului, a încheiat o saga juridică care s-a întins timp de aproape un deceniu în luna noiembrie, printr-o înțelegere cu Uniunea Americană pentru Libertăți Civile (ACLU) pentru decizia ei de a nu-și oferi serviciile la o nuntă de homosexuali. Ca parte a acordului, […]

todayDecember 10, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%