Ultimele știri

Nu lăsa eșecul să te definească

todayMay 20, 2022 4

Background
share close

Nu lăsa eșecul să te definească, Dumnezeu obișnuiește să ofere o nouă șansă…

Ați auzit de Simon Petru? Cel care a umblat pe ape, cel care I-a spus lui Isus „Tu ești Cristosul, Fiul Dumnezeului Celui viu”, cel care a auzit pe muntele schimbării la față: „Acesta este Fiul Meu preaiubit de El să ascultați”, dar care s-a comportat în mod lamentabil, lepădându-se de Cristos de trei ori în noaptea arestării Sale.

Și totuși, același Petru în ziua de Rusalii și apoi în mijlocul unor persecuții teribile, se ridică să facă lucruri incredibile pentru Biserica lui Cristos. Mai târziu, același Petru le scrie creștinilor care sufereau pentru credința lor încurajându-i să nu cedeze și să nu-și abandoneze credința, în ciuda suferinței.

Ce s-a întâmplat cu Petru cel pripit, năvalnic ca apele și dominat de emoții? Da, este același Petru care a călătorit cu Isus și care l-a trădat pe Isus, dar care s-a maturizat în credință, a învățat din greșeli și care a fost umplut de Duhul Sfânt. Oamenii eficienți sunt cei care înțeleg că, în ciuda celor mai bune intenții, noi suntem înclinați spre eșec atunci când ne bazăm pe puterea noastră și nu pe puterea Duhului Sfânt.

Dacă niciodată nu ai eșuat nu-ți fă probleme, se va întâmpla. Dacă ai experimentat cândva un eșec, nu lăsa eșecul să te definească. Dacă te confrunți chiar acum cu eșecul, amintește-ți că Dumnezeu poate folosi eșecul tău, pentru a-Și împlini scopul cu privire la tine.

Samy Tuțac

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Opinii

Mamă a șase copii împărtășește sfaturi despre cum să-i faci pe copii să se desprindă de telefoane și tablete

În timpul pandemiei, milioane de copii au petrecut luni întregi învățând online. Studiile arată că copiii americani își petrec o mare parte din zi acolo, și nu doar pentru școală. Pentru unii, a devenit o adevărată dependență. De aceea, Molly DeFrank a povestit pentru CBN News ce poate face un părinte pentru a realiza o „detoxifiere digitală” pentru copiii lor. Molly a scris și o carte cu acest subiect „Digital Detox: The Two Week Tech Reset for Kids” a fost […]

todayMay 19, 2022 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/