Externe

PAKISTAN Presupusul răpitor al fetei creștine de 13 ani va fi judecat pentru viol

todayJanuary 28, 2021 2

Background
share close

Bărbatul musulman care ar fi răpit-o pe fata creștină pakistaneză Arzoo Raja, înainte de a o forța să se căsătorească, va fi acuzat de viol, a decis tribunalul la 9 decembrie 2020. Curtea a cerut poliției să investigheze legalitatea convertirii forțate la islam a lui Arzoo, care avea 13 ani când a fost smulsă din casa familiei sale din colonia din Karachi, la 13 octombrie 2020.

În noiembrie, Înalta Curte din Sindh a decis că Arzoo este minoră și a declarat că „căsătoria” ei cu Azhar Ali este ilegală.

Rugați-vă ca Domnul să le protejeze pe tinerele și fetele creștine din Pakistan, care sunt cele mai vulnerabile. Rugați-vă ca El să le ascundă la umbra aripilor Sale (Psalmul 17:8). Cereți ca autoritățile din țară, poliția și tribunalele să fie drepte. Aduceți-le înaintea Domnului pe supraviețuitoarele răpirilor și violurilor, iar pentru cele care sunt încă ținute captive, rugați-vă să își arunce toate îngrijorările asupra Domnului, căci El are grijă de ele (1 Petru 5:7).

ȘtiriCreștine.ro amintește că răpirea fetelor creștine și căsătoria lor forțată este o practică abuzivă și împotriva drepturilor omului foarte răspândită în Pakistan, Nigeria și alte țări din zona continentului African, majoritar musulman. Vă chemăm să purtați pe mâini de rugăciune fetele creștine din lumea ostilă creștinismului. Răpirea, convertirea forțată la islam și căsătoria forțată nu este un abuz de câteva zile, pentru mii sau poate milioane de femei este un calvar cu care trăiesc toată viața. Acesta nu este un mediu unde femeia primește un statut onorabil de soție, ci un loc de robie, maltratare fizică și psihică zilnică nu doar din partea bărbatului, ci a întregii lui familii. Multe dintre ele sunt fetițe de 12 sau 14 ani. Haideți în aceste clipe să ne plecăm genunchii mijlocind în rugăciune pentru fetele din această lume ostilă creștinismului.

Mai multe știri despre Biserica Persecutată AICI!

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Important

Jurnal de rugăciune: Rugăciune pentru popoare fără Biblie – Nyenpa, Butan

Wycliffe România29 ian – 4 feb 2021 Rugăciune pentru lucrători: Zoltán BarabásZoltán face parte din echipa de distribuire a Bibliei între romii din România, în domeniul Promovarea Folosirii Scripturii. El împreună cu alți colegi stabilesc contacte în toată țară cu comunitățile de romi și fac sondaje ca să stabilească de ce fel de materiale au nevoie și care este nivelul de alfabetizare în zonele respective. După aceasta vor trece la distribuirea materialelor în limba romani și la vizitarea bisericilor unde s-au distribuit […]

todayJanuary 28, 2021 2


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 30

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%