Anunțuri

PARTICIPĂ ONLINE la Conferința Națională de Asistență Socială 2020 – ȘtiriCreștine.ro

todayNovember 18, 2020 9

Background
share close

De-a lungul anilor, Conferința Națională de Asistență Socială a jucat un rol important în promovarea perspectivelor și a abordărilor în asistența socială din România, dar și în pregătirea asistenților sociali și a personalului de specialitate din serviciilor sociale pentru a aplica practici eficiente de lucru.

În perioada, 26-28 noiembrie 2020, Centrul de Formare și Evaluare în Asistența Socială (CFCECAS) invită la cea de-a XII-a ediție a Conferinței Naționale de Asistență Socială. Ediția din 2020 va fi organizată ONLINE prin platforma ZOOM. Pentru participare este obligatorie înscrierea prealabilă completând FORMULAR DE ÎNREGISTRARE.

Echipa organizatorică a evenimentului vă pune la dispoziția participanților prezentări, dezbateri și analize pentru subiecte precum:

– Provocări și răspunsuri în asistența socială în contextul actual;
– Evaluarea și intervenția online;
– Riscuri și provocări în utilizarea internetului pentru intervenția în asistența socială – siguranța online;
– Practica bazată pe evidențe în intervenția și evaluarea online;
– Cum ne dezvoltăm și menținem reziliența într-un context de lucru în permanentă schimbare;

La Conferința Națională de Asistență Socială pot participa: Manageri de servicii sociale, publice și private, Șefi și coordonatori de servicii sociale și centre rezidențiale, Asistenți sociali care lucrează în servicii sociale, centre rezidențiale, unități medicale, UPU/CPU, CSM-uri, penitenciare, CJRAE, Personalul de specialitate din serviciile sociale, Cadrele didactice universitare din facultățile de asistență socială sau alte facultăți cu profil umanist, Studenții în asistență socială.

Participanții vor primi din partea CFCECAS un atestat de participare. Participarea costă 190 de lei pentru maturi și 70 de lei pentru studenți.

Conferința Națională de Asistență Socială este organizată de către Centrul de Formare și Evaluare în Asistența Socială -CFCECAS (www.cfcecas.ro) în parteneriat cu Asociația Asistenților Sociali din România – ASproAS (www.asproas.ro) și Federația Internațională a Asistenților Sociali, Europa – IFSW Europe.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta organizatorii evenimentului la adresa de email: office@cfcecas.ro.

Urmăriți zilnic ȘtiriCreștine.ro pentru a fi la curent cu cele mai importante evenimente creștine locale, naționale și internaționale. Vom reveni cu actualizări despre Conferința Națională de Asistență Socială 2020. Fii un creștine Informat! ȘtiriCreștine.ro te informează.


Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Interne

Prodocens Media restricționat din nou pe Youtube – ȘtiriCreștine.ro

La nici 2 zile după ce Youtube ne-a ridicat restricția de o săptămâna în care nu am putut încarca nici un material nou, astăzi primim din nou o interdicție de 2 săptămâni cu avertismentul că data viitoare ne vor şterge canalul, fapt aproape iminent prim prisma faptului că Google își poate schimba poziția față de un clip în mod arbitrar. Videoclipul din pricina căruia am fost restrictionati azi este unul […]

todayNovember 18, 2020 2


Similar posts

Educatie

Blestemat e oricine este atârnat pe lemn

BAL49154 Christ on the Cross, 1884 (oil on canvas) by Munkacsy, Mihaly (1844-1900); 460×712 cm; Deri Muzeum. Debrecen, Hungary; (add.info.: also known as ‘Golgotha’; part of a triptych, other 2 panels in Deri Muzeum and Art Gallery of Hamilton, Ontario;); Hungarian, out of copyright Cu trei sau patru decenii înainte […]

todayApril 26, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%