Anunțuri

Peste 200 de bărbaţi încarceraţi în California, care se identifică ca fiind femei, cer transferul într-o închisoare care se potriveşte cu identitatea lor de gen

todayApril 14, 2021 4

Background
share close

Începând cu luna ianuarie, sute de bărbaţi ce execută diverse pedepse cu închisoarea în California şi care se identifică ca fiind femei sau non-binari, au cerut transferul în închisori pentru femei, după ce guvernatorul Gavin Newsom a promulgat o lege care susţine agenda LGBTQ.

Departamentul Californian pentru Penitenciare a informat că 261 de bărbaţi puşcăriaşi au cerut transferul în închisori care se potrivesc cu identitatea lor de gen, conform The Daily Caller News Foundation .

Potrivit CBN News, Newsom a aprobat Legea 132 în luna septembrie a anului trecut, lege care permite celor care execută pedepse privative de libertate să le fie recunoscută identitatea de gen pe care o aleg în loc de cea cu care s-au născut.

Deţinuţii pot cere să stea într-o zonă fie pentru bărbaţi fie pentru femei, însă penitenciarul nu le poate refuza solicitarea datorită sexului anatomic sau a orientării sexuale.

În plus, un purtător de cuvânt al Departamentului Penitenciarelor a spus că nu au refuzat nici o solicitare din partea celor care-și afirmă identitatea de gen.

În tot acest timp, o atmosferă de frică s-a instalat în Închisoarea Centrală pentru Femei din California, localizată în Chowchilla, unde femeile deținute acolo au fost avertizate de către gardieni că „vin bărbaţii” şi este de aşteptat producerea de incidente de natură sexuală.

Tomiekia Johnson, o femeie închisă în acest penitenciar, a declarat pentru Los Angeles Times că gardienii le-au spus că „dacă cred că acum este rău, pregătiţi-vă pentru ceva şi mai rău. Lucrurile o vor lua razna. Au spus că închisoarea se va transforma în maternitate, iar deţinutele vor deveni dădace.”

Totuşi îngrijorările legate de asigurarea siguranţei în penitenciare au încetinit procesul transferului bărbaţilor în închisorile de femei, conform Los Angeles Times.

Sursa: CBN News

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post

Devoțional

Ioan Ciobotă: Bun este Dumnezeu cu cei cu inima curată

13 aprilie 2021 „Da, bun este Dumnezeu cu Israel, cu cei cu inima curată. Totuşi, era să mi se îndoaie piciorul, şi erau să-mi alunece paşii! Căci mă uitam cu jind la cei nesocotiţi, când vedeam fericirea celor răi.”(Psalmi 73:1-3) Video AICI. Să știi că Dumnezeu este bun întotdeauna cu cei cu inima curată. Să nu te gândești niciodată cu gelozie la cei răi. Să nu te uiți niciodată cu jind la cei nesocotiți. Cine sunt cei răi și cei […]

todayApril 14, 2021 5


Similar posts

Anunțuri

Conferința de Tineret: „Unbound” la Sibiu

Conferința „Unbound” revine cu cea de-a II-a ediție la Sibiu. Evenimentul organizat de mișcarea de tineret Vox Dei, vă invită în perioada, 13-14 octombrie la Biserica „Betania” din Sibiu.  „Unbound Empowered by Scripture” dezlegați și împuterniciți de Scriptură putem fi biruitori asupra circumstanțelor. Discutăm în detalii despre importanța Bibliei pentru generația noastră. […]

todayOctober 3, 2023 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%