Interne

Prodocens Media restricționat din nou pe Youtube – ȘtiriCreștine.ro

todayNovember 18, 2020 2

Background
share close

La nici 2 zile după ce Youtube ne-a ridicat restricția de o săptămâna în care nu am putut încarca nici un material nou, astăzi primim din nou o interdicție de 2 săptămâni cu avertismentul că data viitoare ne vor şterge canalul, fapt aproape iminent prim prisma faptului că Google își poate schimba poziția față de un clip în mod arbitrar.

Videoclipul din pricina căruia am fost restrictionati azi este unul mai vechi care deja a trecut mai multe verificări și nu prezența nici o problema la ultima avertizare nefiind șters atunci când au fost șterse celelalte clipuri.

Menționez că nici unul din clipurile șterse nu au avut probleme cu drepturile de autor ci doar cu conținutul lor care ar încălca standardul comunității Google.

Suntem conștienți că odată intrați în vizorul cenzurii „Ministerului Adevărului” nu prea mai avem șansă de scăpare așa că în acest moment nu ne rămâne decât să salvăm tot ce se poate salva din continutul deja publicat și să transferam totul pe hard-diskuri. În perioada următoare rămâne să postăm doar pe Facebook atât cât o vom mai putea face și acolo.

Şi dvs ne puteţi ajuta să rămânem o voce puternică în aceste vremuri tulburi prin susținerea dvs financiară folosind una din metodele de mai jos.

Asociatia Prodocens Media
BRD Agentia Virtutii
CIF: 33686860
RO43 BRDE 410S V239 2788 4100 Ron
RO83 BRDE 410S V288 8863 4100 Eur
RO79 BRDE 410S V288 8871 4100 Usd
BIC/SWIF CODE BRDEROBU
Revolut: 0722625613
Paypal: paypal.me/DumitruCatalinVasile

Vă multumim pentru că sunteţi alături de noi!
Cătălin Vasile,
Fondator Prodocens media


Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Apocalipsa

Salvare venită din Cer

„Omenirea va dispărea până la sfârşitul acestui mileniu. Sunt şanse mari ca un virus, şi nu o bombă atomică, să nimicească specia umană”, declara în 2001 renumitul om de știinţă Stephen Hawking. Un deznodământ provocat de cauze naturale, pe care cercetătorii îl proiectează într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, trezește angoasele omului modern, care se întreabă dacă specia umană se va stinge într-adevăr în întuneric, fără ca cineva […]

todayNovember 17, 2020 3


Similar posts

Devoțional

Ioan Ciobotă: Trăim vremuri tulburi

23 februarie 2021 „Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.”(Ioan 14:27) Video AICI. Trăim vremuri tulburi. Cu adevărat vremurile sunt tulburi. Domnul Isus Cristos, cu aproximativ 2000 de ani în urmă spunea: […]

todayFebruary 26, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%