Anunțuri

PROGRAMUL de Comemorare a pastorului Vasile Alexandru Taloș

todayDecember 24, 2020 3

Background
share close

În timp ce am lăsat Bucuria Nașterii Mântuitorului să ne copleșească inimile, Biserica „Bunavestire” București și familia Taloș se pregătește de despărțirea fizică de cel care le-a fost tată, pastor, soț… În legătură cu acest eveniment neplanificat, vă chemăm să fim alături de cei îndurerați de pierderea lor în rugăciune și fizic dacă aveți posibilitate să fiți parte la evenimentele funerare.

Agenda Bisericii „Bunavestire” București în această perioadă va fi următorul:

„Vineri, 25 decembrie, programul de Crăciun NU va mai avea loc, dar vă așteptăm la Aurrum Palace începând cu ora 18:00, unde va avea loc slujba de priveghi. Aceasta va fi transmisă în toate sălile disponibile din clădire, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță.
Sâmbătă, 26 decembrie, de la ora 10:00 la 11:30, va avea loc serviciul divin al bisericii la Aurrum Palace. Acesta va fi dedicat plecării dintre noi a fratelui Vasile Alexandru Taloș și va fi urmat de slujba de înmormântare ținută la cimitir la care, din motive legale, vor participa doar membrii familiei și câțiva slujitori.
Duminică, 27 decembrie, de la ora 10:00, biserica va avea un program de comemorare a celui care i-a fost păstor și care a iubit-o până la capăt. Slujba va avea loc la Aurrum Palace.

Cu părere de rău, vă anunțăm că trupul neînsuflețit al fratelui Taloș nu va fi prezent la niciuna dintre cele 3 slujbe. Vă rugăm ca la fiecare program să țineți cont de toate măsurile de siguranță împotriva covid. Toate slujbele, de priveghi, înmormântare și comemorare, vor putea fi urmărite și online atât pe pagina de Facebook a bisericii, cât și pe YouTube.

Încurajăm persoanele vulnerabile să rămână acasă, sa urmărească transmisia online și să fie alături de noi în duh. Adresa Aurrum Palace este: Șoseaua Electronicii, numărul 19, București”, este anunțul oficial lăsat pe pagina oficială a Bisericii, la care vă rugăm să fiți atenți și respectuoși.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă încurajează să purtați în rugăciune familia și membrii bisericii, pentru mângâierea lor și copleșirea inimilor lor cu speranța vindecătoare, că în curând, foarte curând ne vom vedea.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Psihologie

O poveste despre imperfecţiune și har

Uneori cred că m-am născut cu o lupă în mână. Una prin care scrutez critic tot ce fac și ce spun și care augmentează necruţător fiecare imperfecţiune. Pot adeveri, după un îndelungat exerciţiu, că nimic nu poate secătui un om de bruma de energie și de bucurie pe care o are, așa cum o face această perpetuă vânătoare de greșeli. Ar putea fi perfecţionism, teamă de eșec sau o tendinţă […]

todayDecember 24, 2020 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/