Biserica

Restricțiile privind adunarea la închinare impuse unei biserici din Los Angeles au fost ridicate – ȘtiriCreștine.ro

todayNovember 18, 2020 6

Background
share close

Oficialii din sănătatea publică din Los Angeles au eliminat restricțiile impuse bisericii „Grace Community”, după au mai fost depistate doar trei cazuri în ultimul timp în biserică.

„Suntem bucuroși să anunțăm că am primit o notificare din partea Departamentului de Sănătate Publică din Los Angeles prin care am fost anunțați că restricțiile impuse au fost ridicate”, spun reprezentanții bisericii pe site-ul web.

Potrivit The Christian Post, L.A. cere lăcășelor de cult să raporteze dacă există cel puțin trei cazuri COVID-19 într-un interval de două săptămâni.

Biserica Sun Valley din California, s-a redeschis în vara acestui an, în ciuda restricțiilor impuse asupra lăcășelor de cult. Pastorul John MacArthur a spus că este „datoria biblică” a bisericii să rămână deschisă și să urmeze „poruncile clare ale Domnului”.

„După o investigație aprofundată, oficialii din domeniul sănătății publice din L.A. au decis să anuleze toate restricțiile legate de focar impuse bisericii „Grace Comunity”, au spus reprezentanți ai bisericii într-un comunicat.

Procurorul Jenna Ellis a declarat că legile date închid pe nedrept bisericile și lăcășurile de cult, în timp ce alte locuri să rămână deschise.

Închinarea în interiorul lăcășurilor de cult nu este permisă în Los Angeles. Credincioșii se pot întâlni doar în aer liber cu obligativitatea de respectă anumite restricții.

Chiar dacă biserica „Grace Community” a scăpat de focarul de COVID-19, liderii adunării trebuie să se înfățișeze în instanță pe 15 ianuarie pentru defăimare, după ce nu au luat în serios și nu au respectat restricțiile impuse de către autorități în ceea ce privește pandemia de COVID-19 și au ținut slujbe în interiorul edificiului.

SURSA | ChristianHeadlines

TRADUCERE | Denisa Frișan


Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Cosmin Frișan

Rate it

Previous post

Interne

„Pâine și pește pentru 5000” – ȘtiriCreștine.ro

La încheierea proiectului „Pâine și pește pentru 5000”, se cuvine să-I mulțumim Domnului și celor care au dăruit din venitul lor pentru familiile afectate de pandemie din zonele unde lucrează misionarii români! Suntem plini de recunoștință pentru toată lucrarea care s-a făcut prin acest proiect! Prin binecuvântarea Domnului și generozitatea fraților și surorilor, ținta campaniei a fost atinsă și până în prezent s-au făcut 2114 pachete cu alimente de bază, […]

todayNovember 18, 2020 7

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/