Meditaţii

Roagă-te pentru președintele Ucrainei! – ȘtiriCreștine.ro

todayMarch 4, 2022

Background
share close

Vă rog luați-vă un minut pentru a citi și apoi rugați-vă pentru bărbatul acesta…

Vă rog să vă opriți un minut pentru a privi această imagine. La ora asta nu îmi pasă prea mult de politică, nici măcar de ceea ce vor crede unii, iar acesta nu este o postare politică. Este pur și simplu ceva la care vă încurajez să vă gândiți.

Vă puteți imagina greutatea pe care trebuie să o simtă? Noi toți ne gândim la familiile noastre, la bisericile noastre, la prietenii apropiați și uneori simțim că greutatea lumii este asupra noastră. Mă gândesc că atunci când a candidat pentru acest rol era dispus să își asume orice, dar amploarea a ceea ce trăiește acum trebuie să fie paralizantă. Și pentru unii, ceea ce face nu este întotdeauna corect.

Mă întreb cum ar trebui să se ocupe de toate? Oare când capul lui se pleacă în sfârșit pe pernă noaptea după conferințe de presă și întâlniri, după ce încearcă constant să-și protejeze țara, oare plânge? Este speriat? Este chiar capabil să doarmă? Poate să-și liniștească mintea? Oare stă de vorbă cu Dumnezeu când e singur?

Indiferent ce simțiți față de președintele Zelenski vă îndemn să vă uitați la această fotografie și rugați-L pe Domnul să vă înmoaie inimile și rugați-vă pentru el. Mai mult ca oricine și mai mult ca oricând are nevoie de susținere în rugăciune. El poartă greutatea țării lui pe umeri și nu cred că acum cineva ar putea s-o facă mai bine.

Dumnezeu să protejeze și să binecuvânteze Ucraina! Dumnezeu să protejeze și să binecuvânteze și România!

Samy Tuțac
Pastorul Bisericii Baptiste Providența, Timișoara

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Consiliere

PSALMUL 23: Voi locui în Casa Domnului până la sfârșitul zilelor mele

„Domnul este Păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic […] voi locui în Casa Domnului până la sfârșitul zilelor mele […]” (Psalmul 23:1,6). Nici nu se putea un sfârșit mai minunat al acestui psalm! Psalmistul David declară hotărârea și încrederea lui la finalul acestui psalm: „Voi locui în Casa Domnului până la sfârșitul zilelor mele”. Dacă este o parte a acestui psalm luată mult prea ușor sau trecută cel mai ușor cu vederea, cred că aceasta este. De regulă, […]

todayMarch 4, 2022 2


Similar posts

Important

Jurnal de rugăciune: Rugăciune pentru popoare fără Biblie – Maba, Indonezia

Înaintând prin dificultăți: Etiopia Să continuăm să ne rugăm atât pentru Luminița și echipa de traducere din Ale, cât și pentru comunitățile din Etiopia. Săptămâna viitoare, echipa va verifica împreună cu consultantul traducerea cărților Iacov și 1, 2 Petru. Rugați-vă pentru protecție pentru toți cei ce vor călători în capitală […]

todayJuly 14, 2023

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%