Familie

Samy Tuțac | Fenomenul tâmpirii globale lovește grav la Parlamentul European

todayMarch 23, 2021

Background
share close

Cele mai dragi nume pentru un copil, „Mamă” și „Tată”, sunt înlocuite la Parlamentul European cu „părinte 1” și „părinte 2”. Eu nu sunt „părinte 1”, ci TATĂL copiilor mei! Soția mea nu este „părinte 2”, ci MAMA copiilor mei! Refuzăm ca identitățile noastre, de tată și mamă a copiilor noștri, să ne fie suprimate în numele „corectitudinii” politice. Vrem să ne numim așa cum ne-a numit Dumnezeu la creație.

Dacă vor să folosească terminologia cu „părinte 1” și „părinte 2”, să le folosească pentru copiii născuți în „cuplurile homosexuale” și nu pentru cei născuți în cuplurile heterosexuale. Este dreptul lor să se numească cum vor și când vor, având în vedere confuzia lor cu privire la gen, dar să lase cuplurile normale să se numească așa cum le-a numit Dumnezeu la creație.

Cei care ne cer nouă să nu fim homofobi, trebuie să iasă din ipocrizia care-i caracterizează și să înceteze să ne mai suprime drepturile și să renunțe la abordările heterofobe. Cetățenii homosexuali care vor drepturi, nu au dreptul să suprime drepturile oamenilor normali. E dreptul lor să fie ce vor, dar nu putem accepta că noi trebuie să fim ce vor ei. Oare pe bunici cum îi vor numi?

Apostolul Pavel explică atât de clar cum s-a ajuns la ceea ce oamenii de știință serioși numesc „fenomenul tâmpirii globale”. „Fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit, ci s-au dedat la gândiri deşarte şi inima lor fără pricepere s-a întunecat. S-au fălit că sunt înţelepţi şi au înnebunit” (Romani 1:21-22).

Față de aceste derapaje tot mai frecvente, Biserica lui Cristos trebuie să rămână credincioasă adevărurilor Scripturii și să spună cu respect, dar cu hotărâre, un „NU” clar și fără echivoc acestor tendințe nesănătoase. De asemenea, trebuie să reamintim autorităților temporare principiul apostolic: „se cade oare să ascultăm mai mult de oameni decât de Dumnezeu?”

SURSA | FACEBOOK

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Cosmin Frișan

Rate it

Previous post

Fericire

Cursa pentru fericire | Slalom uriaș printre regrete și estimări eronate

„Dacă aş fi reuşit să iau decizia potrivită la momentul potrivit, atunci…”, „Dacă aş fi procedat altfel, atunci”… Acest tip de raţionament ilustrează modul în care luăm o cincime dintre deciziile noastre, potrivit unui studiu realizat în 2012. În luna octombrie a anului 2012, revista Forbes a publicat un top al celor mai mari 25 de regrete pe care le au oamenii. Conform acestui studiu, cele mai importante regrete sunt […]

todayMarch 23, 2021 1


Similar posts

Forum

A fost Sodoma distrusă de explozia unui meteorit? – ȘtiriCreștine.ro

Oamenii de știință au făcut recent cercetări pe teritoriul Iordaniei unde au descoperit dovezi conform cărora un meteorit gigant ar fi explodat în atmosferă în urmă cu aproape 4000 de ani, într-o zonă care ar putea fi o locaţie posibilă pentru oraşele descrise în Biblie drept Sodoma și Gomora. Oamenii […]

todaySeptember 25, 2021 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%