Important

ȘAPTE săptămâni de Rugăciune pentru România – ȘtiriCreștine.ro

todayNovember 16, 2020 4

Background
share close

În perioada, 1 noiembrie – 20 decembrie 2020, Rețeaua de Rugăciune pentru România și Alfa Omega TV vă cheamă la 7 săptămâni de rugăciune pentru România și Biserica lui Cristos. În fiecare zi la ora 06:00 haideți să ne unim pe genunchi pentru România, iar în fiecare zi de vineri să ținem post și rugăciune pentru țara noastră.

Aduceți în rugăciunile voastre următoarele motive de rugăciune:

ALEGERILE Parlamentare din România din 6 decembrie
ALINIEREA și poziționarea României după Voia Domnului – în relații cu țări și organizații internaționale,
LIBERTATEA de exprimare a credinței creștine fără îngrădiri; Protecția Bisericii Domnului!
PACEA și protecția țării și a populației, stabilitate, siguranță, în interior și la granițe. Cerem protecția Domnului de atacurile întunericului, și să ne rugăm ca Dumnezeu să trimită oștile Lui de îngeri în ajutorul României.
OPRIREA răspândirii virusului covid-19, stingerea pandemiei, protecția locuitorilor față de acest virus, creșterea rezistenței la acest virus pentru locuitori. Sistemul sanitar – pentru personalul medical și resurse medicale, pentru autoritățile care iau măsuri în pandemie – înțelepciune și frică de Domnul.
PROTECȚIA populației de frică, de atacuri de depresie și panică, de violență – în familii, în comunități. Oprirea sinuciderilor.
COPIII țării – protecție și sănătate, păstrarea echilibrul psihic, ca duhurile și mințile lor să nu fie atacate de frică/panică. Sistemul de învățământ, școala prin internet – protecția copiilor de pedofili pe internet; Punem Numele Domnului peste toți copiii țării (Numeri 6:24-27). Să ne rugăm pentru mântuirea copiilor din România, de la vârste mici.
ECONOMIA țării – oprirea declinului economic; restaurarea economiei; măsuri înțelepte și resurse de susținere a economiei; să venim înaintea tronului de dreptate al tatălui, în calitate de copii ai Lui, în Numele Domnului Isus Hristos, să ne smerim inimile și să cerem îndurare pentru noi și țara noastră. (2 Cronici 7:14)

Acoperiți în sângele Domnului Isus Hristos, să cerem dreptatea și legile LUI în țara noastră, să cerem alegeri drepte, sub supravegherea LUI și a îngerilor puterii LUI pentru ȚARA NOASTRĂ, să cerem oameni după Voia LUI în viitorul parlament. Să cerem dreptatea lui Dumnezeu peste toate structurile corupte din țară, și intervenția LUI în dezrădăcinarea corupției SĂ NE RUGĂM FIERBINTE CA DUMNEZEU SĂ VINĂ DEGRABĂ ÎN AJUTOR! (Psalmul 12)

Recunoaștem că despărțiți de EL nu putem face nimic, dar putem TOTUL prin Isus Hristos! În calitate de ambasadori ai Împărăției LUI pe pământ, declarăm România și toți locuitorii ei închinați Domnului Isus Hristos! Ne învoim cu cerul și ne rugăm și cerem: „Tată, vie Împărăția Ta, facă-se Voia TA, precum în cer, așa și pe pământ”- în România acestor vremuri. Chemăm Numele Domnului Isus Hristos – IZBĂVITORUL NOSTRU, DOMNUL VIEȚII, MÂNTUITOR ȘI DOMN PESTE ȚARA NOASTRĂ și peste locuitorii ei.

Mirela și Tudor Pețan
Rețeaua de rugăciune pentru Romania și Alfa Omega TV

Sursa: Alfa Omega TV


Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Interne

Focul nu iartă… – ȘtiriCreștine.ro

România a fost lovită din nou, un nou colectiv a înghiţit oameni nevinovaţi; focul dintr-un spital nu a iertat și a făcut victime. Suferința nu se poate exprima în cuvinte și nici în cântări. Cei plecați au scăpat de durere, dar prin multă durere, focul tristeţii din inimile noastre a rămas. Familiile își plâng morții, cei responsabili așteaptă să dea cu subsemnatul, unii se vor folosi de incident să-şi atingă […]

todayNovember 16, 2020 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/