Important

SĂRBĂTOREȘTE Ziua Internațională a Bibliei 2020! – ȘtiriCreștine.ro

todayNovember 23, 2020 4

Background
share close

Duminică, 29 noiembrie 2020, milioane de creștini din toată lumea își unesc inimile și mâinile în rugăciune, în citirea Scripturilor și în mijlocirea pentru popoarele fără Biblie. De Ziua Internațională a Bibliei 2020, vă invităm să mulțumim pentru Biblia în limba maternă, pentru că avem acces zilnic, gratuit și nelimitat la Pâinea Vieții.

Ziua Internațională a Bibliei este și trebuie să fie „O sărbătoare a Bisericii”! De aceea, în această zi vă invităm să vă alăturați inițiativelor lansate de Wycliffe România și să venim înaintea lui Dumnezeu cu:

Mulțumire pentru Biblia în limba noastră prin care am căpătat viață, creștem spiritual și suntem călăuziți spre moștenirea eternă.

Predicare să vorbim despre importanța Bibliei pentru credincioși și necredincioși despre Cuvântul Vieții.

Ziua Internațională a Bibliei este și „O sărbătoare pentru fiecare credincios” de aceea:

Împărtășește cu familia versetul preferat, și ce importanță are Biblia pentru viața ta.

Postează pe rețelele de socializare versetul tău preferat, sau o poză sau un video cu tine citind din Biblie.

Ziua Internațională a Biblie este „O sărbătoare pentru popoarele fără Biblie”!

Adoptă în rugăciune un popor fără Biblie și roagă-te pentru începerea unui proiect de traducere a Bibliei.

Contribuie la traducerea Bibliei donând pentru un misionar sau pentru un proiect.

Unul din versetele Biblice care ne motivează anul acesta este Habacuc 2:14

„Căci pământul va fi plin de cunoștința slavei Domnului, ca fundul mării de apele care-l acoperă”.

Dorința noastră este să vedem oameni de pe toată fața pământului care ajung să cunoască Cuvântul Vieții, pe Domnul Isus, prin Cuvântul Scripturii în formă scrisă, orală sau vizuală. De aceea vă invităm ca împreună să încurajăm pe fiecare, să citească Biblia și să o dea mai departe, în orice formă de comunicare, până ce Cuvântul lui Dumnezeu ajunge la marginile pământului.

Sărbătoriți Ziua Internațională a Bibliei împreună cu biserica dvs și în familia dvs. Descoperiți în zilele următoare pe ȘtiriCreștine.rO materiale folositoare și informații care vă vor ajuta să sărbătoriți Ziua Bibliei 2020 cu impact pentru viața dvs personală și pentru a celor din jur!

Sursa: Wycliffe România

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Dumnezeu

Cum evităm capcana mântuirii prin fapte

Deruta cu privire la rolul faptelor bune în procesul mântuirii persistă în rândul creștinilor, indiferent de afilierea denominaţională, chiar dacă Biblia este clară cu privire la acest subiect. Am înregistrat, de-a lungul timpului, o serie de reacţii și opinii deconcertante cu privire la faptele bune, provenind de la persoane cu crezuri religioase foarte diferite: de la contabilizări mai stricte sau mai lejere ale faptelor bune până la dileme cu privire la […]

todayNovember 23, 2020 2


Similar posts

Anunțuri

Conferința Guild Faith: „Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes”

Comunicat de presă GUILD Faith alături de parteneri vă invită să participați la conferința Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes, un eveniment dedicat oamenilor de afaceri creștini, care își doresc să transpună principiile biblice în mediul de business. Wouter Droppers, președintele Europartners, este cel care va prezenta conferința […]

todayOctober 7, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%