Concerte

SEARA de COLINDE BBSO 2020 în imagini FOTO și VIDEO

todayDecember 24, 2020 11

Background
share close

Sâmbătă, 19 decembrie 2020, Biserica Baptistă „Speranța” din Oradea a sărbătorit prima Seară de Colinde în casă nouă. Alături de prietenii deja ai casei, Cătălin și Ramona Lup, grupul de laudă și închinare BBSO a deschis oficial sezonul Sărbătorilor de iarnă 2020 cu un moment muzical memorabil!

„19 Decembrie 2020 va rămâne mereu o amintire atât de frumoasă pentru noi! Concertul de colinde care a avut loc aseară a fost divin! Am avut parte de un timp de cer și îi mulțumim Domnului pentru harul pe care ni l-a dat de a ne închina împreună între-o atmosferă atât de înălțătoare. Vă mulțumim tuturor acelora care ați venit de departe sau de aproape ca să slujiți, să vă închinați împreună cu noi! Vă mulțumim și vouă, celor care ne-ați urmărit online. Vă mulțumim pentru toate mesajele încurajatoare și pentru toate binecuvântările pe care le-ați trimis înspre noi!” este mesajul lansat pe pagina oficială de organizatori post-eveniment.

Harta publicului online a depășit hotarele României. Mesaje de apreciere au lăsat creștini din toate colțurile lumii.

„Domnul să vă binecuvânteze! Vă ascult și cânt cu voi la Xabarovsc”, a salutat organizatorii Maricica Tiutiniuc.

„Gloria, Slava și Mulțumirile MÂNTUITORULUI nostru drag și scump Isus Hristos Mesia! Domnul să vă binecuvânteze BBSO! Sărbători Binecuvântate! Salutari Sfinte din Phoenix Arizona!”, a transmis Maria Deac.

De asemenea șir de aprecieri din țară și de peste hotare, în română, engleză, spaniolă și alte limbi au inundat LIVE-ul concertului de Colinde 2020.

Dacă nu ați reușit să participați sau să urmăriți programul LIVE, vă invităm să îl vedeți în reluare. Sărbătoriți Nașterea Domnului Isus pe note muzicale alături de BBSO.

Dacă sunteți în Oradea sau într-o zonă fără acces la biserică, vedeți programul de Crăciun BBSO mai jos și accesați LIVE-ul pe canalul de Youtube sau Facebook BBSO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Educatie

Sărbători fără spectacol – ȘtiriCreștine.ro

Anul acesta s-au anulat toate spectacolele de sărbători! Tristețe mare pentru toți aceia care s-au avut pe ei înșiși în centrul sărbătorii. Poate aşa trebuie să fie sărbătorile, o reflectare atentă asupra semnificației sărbătorii și revenirea la o motivație corectă. A lăsa artificiile și improvizațiile de sărbători ajută la regăsirea semnificației pierdute de-a lungul timpului. Comercianţii o simt pe pielea lor, organizatorii de spectacole trăiesc dezamăgirea, străzile vor fi mai […]

todayDecember 24, 2020 7

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/