Anunțuri

Sesiune de Informare despre adopție și plasament familial – ȘtiriCreștine.ro

todayDecember 2, 2020 2

Background
share close

Te interesează procesul de adopție și plasament familial? Visezi să oferi brațele tale părintești unui copil abandonat, dar nu știi cum? Află toate detaliile într-o sesiune de informare miercuri, 9 decembrie, alături de Alianța România Fără Orfani și Tzubys Kids.

Liviu Mihăileanu, și Mirela Mihăileanu vă ghidează prin tot procesul de adopție și pașii spre plasamentul familial, într-o sesiune online, miercuri de la ora 19:00. Află de la profesioniști tot procesul prin care trece un copil în sistemul de protecție până la adopție sau reintegrare.

Participarea este gratuită însă locurile sunt limitate (20 locuri) motiv pentru care te rugăm să te înscrii. Sesiunea se desfășoară pe Zoom fără transmitere live pe Facebook.

Dacă nu ai reușit să te înscrii în această sesiune scrie un email către contact@arfo.ro și te anunțăm următoarea dată disponibilă.

Liviu Mihăileanu este președintele Alianței România Fără Orfani, iar Mirela Mihăileanu este formator acreditat Trauma Competent Caregivind. Pune capăt frământărilor, află răspunsurile la toate întrebările și fii pregătit pentru procesul birocratic.

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina oficială a evenimentului Facebook AICI!

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Anunțuri

EXCLUSIV ULTIMA ediție Forumul Dialogos din 2020 – ȘtiriCreștine.ro

Primele scrieri creștine ne spun că Isus Hristos s-a născut la „împlinirea vremii”, pe când Octavian Augustus era împăratul Romei și Irod cel Mare rege al iudeilor. Un alt reper temporal folosit pentru încadrarea nașterii lui Isus este recensământul organizat de Quirinius, dregătorul Siriei. Așadar, sursele primare creștine conțin câteva repere istorice, dar nu sunt preocupate de datarea nașterii lui Isus. Această situație, neobișnuită în context modern, se explică prin faptul că primii creștini nu erau interesați de celebrarea zilelor […]

todayDecember 2, 2020

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/