Familie

Sorin Cigher: Interzis la „mama” și la „tata”

todayMarch 20, 2021 4

Background
share close

19 martie 2021, Sibiu

„Mama” și „tata” au dispărut din vocabularul nostru?

Se pare că așa vor unii! De ce atâta repulsie față de ceva natural? Mă tot întreb: acești „specialiști” de cine au fost ținuți în brațe în copilărie? Care au fost primele cuvinte pe care le-au rostit? Cine i-a învățat primii pași? Acest tip modern de gândire este de o demagogie crasă, dovedește o atitudine pervertită. Nu există corectitudine, nu există consecvență și nici respect pentru aceia care ne-au dat viață.

Pentru mine, în calitate de părinte, ar fi o jignire să îmi spună copilul pe nume sau să nu mi se adreseze natural. Eu sunt tatăl lui și această relație nu se poate modifica. Nu pot accepta noua agendă a unor „învățați” care au frustrările lor și vor să-și impună agenda ascunsă. Nu le citesc agenda, nu ma interesează inepțiile pe care le debitează acest grup de tip nou, modern și progresist.

Cred că trebuie să rămânem la principiile fundamentale sănătoase și orice abatare de la normal să fie taxată public de către conservatorismul sănătos, creștin. Cred că, dacă i-ar auzi părinții lor, bunicii, străbunicii de ce sunt în stare, s-ar răscoli în mormânt de rușine și de durere. De ce se cred zei pe pământ aceia care sunt la putere? Nicio împărăție pământească nu ține veșnic! Dacă au impresia că au frâiele lumii, le aduc aminte că așa a crezut și Nebucadnețar, dar s-a dovedit Cine este adevăratul Dumnezeu!

Cred că toate încercările de a schimba traiectoria normală a vieții sunt inutile, pe termen lung. Dacă globaliștii, idiologiștii moderni au impresia că au câștigat, le aduc aminte că au de-a face cu un Dumnezeu suveran care nu-și lasă creația de ocară, pentru că adevăratele frâie sunt la Creator! Libertatea omului este dreptul fundamental oferit la creație. Această libertate nu ne oferă dreptul să călcăm în picioare onoarea, creația, lucrarea lui Dumnezeu!

Cred într-un Dumnezeu care își apără creația! Cred că istoria se repetă și consecințele dramatice sunt inevitabile! Cred că mințile multora sunt întunecate și jubilează, îmbătate de succesul efemer; însă totul este o himeră… Cred că ultimul cuvânt îl are Altcineva și nu organizațiile europene, mondiale sau cum or fi ele. Unii se prea cred cineva în această lume!

Pozițiile sunt efemere. Regii, împărații, domnitorii, președinții țărilor puternice sau sărace au fost odată… dar nu mai sunt. Pentru unii cortina s-a tras, s-a lăsat întunericul peste scena vieții. Însă Dumnezeu există pe tronul Universului și nimeni nu-L poate îndepărta! Îi lasă în voia minții lor păcătoase și își fac de cap, fără să se gândească la consecințe, la implicațiile pe termen lung. Semenii au de suferit…, dar cui îi pasă?

Proiectele ciudate care apar tot mai des în vocabularul acestor inventatori ne surprind. Nu suntem speriați, dar când observăm eliminarea din documente a cuvintelor: mama și tata, asta înseamnă prea mult, prea dureros, prea jignitor pentru valorile și fundamentele creștine! Unde sunt creștinii politicieni care au fost trimiși să ne reprezinte? Unde sunt aceia care au o mamă și au un tată? Nu se simt jigniți? Nu au sufletele zdrobite de amenințarea unei gândiri ciudate, cu consecințe pentru toți? Ce vor învăța copiii noștri legat de relaționarea cu părinții? Ne vom spune pe nume de acum?

Ferească-ne Dumnezeu de o astfel de gândire și de asemenea oameni care și-au pierdut simțul realității și chiar bunul-simț! Tata rămâne tată! Mama este mamă! Ne vom adresa ca și până acum, le vom scrie scrisori, vom păstra cu respect și reverență aceste cuvinte importante pentru noi. Îi respectăm pe cei care ne-au dat viață, cum vrem și noi să fim respectați de către cei care au primit viață din noi!

Dumnezeu să ne păzească de ciudățeniile vremii și de cei cu ciudățenii în cap!

Autor: Sorin Cigher

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Cultul sfinților

Dumnezeu are și inimă de mamă

Unii creștini îi acordă Fecioarei supra-venerare, înmulţindu-i atribuţiile și exagerându-i calităţile până la deificare. Alţi creștini ajung la extrema opusă și banalizează personalitatea și contribuţia Mariei, abia recunoscându-i calităţi elementare. În primul caz este afectată perspectiva biblică asupra lui Dumnezeu, în al doilea caz este bagatelizată taina întrupării. Cultul Maicii Domnului, în timp Creștinii au avut mereu un respect deosebit pentru cea care L-a născut pe Mântuitorul. Biblia o prezintă […]

todayMarch 20, 2021 4


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 30

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%