Anunțuri

START unui nou sezon alături de Tinerii Bisericii „Bunavestire” din București (VIDEO)

todayOctober 2, 2021

Background
share close

Umblă vorba că un om ia în jur de 35.000 de decizii zilnic. Nu-i de mirare existența decidofobiei – teama de a lua decizii. Și totuși, alegerile de azi construiesc ziua de mâine. Tu cum iei deciziile? Din experiență? Problema este că experiența provine și din deciziile proaste. Îți asculți instinctul? Îți bazezi viitorul pe sentimete? Sau mai bine le scoți de tot din ecuație și mergi doar pe date și certitudini. Sau nu. Apropo, ai făcut pace cu deciziile pe care ai regretat că le-ai luat și pe care nu le mai poți șterge?

Începem o nouă serie de întâlniri, unde discutăm despre: scop, prieteni, temeri, trecut și viitor, vulnerabilități, perspectivă, visuri, speranțe, consecințe și riscuri. Tradițional, în fiecare zi de luni, de la ora 19:00-21:00, la Aurrum Palace, Soseaua Electronicii 19, Bucuresti.

Tineri Bunavestire (TBV) este un spațiu sigur și plăcut în care tinerii se întâlnesc să se cunoască, să fie motivați să trăiască credința creștină și să dezbată teme potrivite vârstei și preocupărilor lor. Ne dorim ca ei să fie bine echipați pentru a proclama Evanghelia în jurul lor și să integreze cultura populară în modul în care vorbesc cu colegii lor. În întâlnirile săptămânale de luni, ora 19:00, cântăm, ascultăm mesaje pe diverse teme care vizează viața și credința creștină. Tinerii sunt provocați să se implice atât în activitățile bisericii, cât și în societate: școală biblică de vacanță și cadouri de Crăciun pentru copiii din Satu Nou, vizite la adăpostul supraviețuitoarelor traficului de persoane, donare de sânge etc.

TBV este comunitatea de tineri din Biserica Creștină Bunavestire, București. Suntem pasionați de lucrurile care fac diferența în lumea în care trăim și credem cu tărie că etica supremă a Universului este cea a dragostei: „Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tau și cu tot cugetul tau. Și pe aproapele tău ca pe tine însuți.” Suntem motivați de transformarea pe care a adus-o Hristos ca Mântuitor personal în viața fiecăruia dintre noi și dorim să sedimentăm Adevărul biblic în inimile noastre și mai ales, să ne încurajăm la aplicarea lui în mod concret în viața de zi cu zi. Nu avem răspunsurile la toate întrebarile, dar le căutăm și în teorie (serii de dezbateri), și în practică (diverse proiecte), și ne bucurăm să le descoperim împreună cu voi, cei care aveți curiozitatea să ne vizitați.

Dacă ești student proaspăt veni în București, alătură-te comunității TBV ai Bisericii „Bunavestire” București în fiecare zi de luni, ora 19:00 și în fiecare zi de duminică, ora 10:00, la Aurrum Palace, Soseaua Electronicii 19, București.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Doctrine

Lucian Bălănescu: Creștinul are îndrăzneală

Creștinul are îndrăzneală. Îndrăzneala lui nu se bazează pe faptul că are multe răspunsuri filosofice sau raționale, îndrăzneala lui este înrădăcinată în adevărul că Iisus Hristos este viu și răspunde rugăciunilor. Rugăciunea ar trebui să fie pentru credincios cel mai natural act și cea mai importantă armă. Dar realitatea este că de multe ori rugăciunea pare grea și anevoioasă și nu puțini credincioși recunosc că se luptă să facă din […]

todayOctober 2, 2021 2


Similar posts

Anunțuri

Conferința de Tineret: „Unbound” la Sibiu

Conferința „Unbound” revine cu cea de-a II-a ediție la Sibiu. Evenimentul organizat de mișcarea de tineret Vox Dei, vă invită în perioada, 13-14 octombrie la Biserica „Betania” din Sibiu.  „Unbound Empowered by Scripture” dezlegați și împuterniciți de Scriptură putem fi biruitori asupra circumstanțelor. Discutăm în detalii despre importanța Bibliei pentru generația noastră. […]

todayOctober 3, 2023 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%