Anunțuri

Tabăra Peniel 2021 la cea de-a XXVI-a ediție – ȘtiriCreștine.ro

todayAugust 1, 2021

Background
share close

În 2021, echipa Peniel marchează 26 de ani de slujire. 26 de ani de tabere, conferințe pentru tineri și familii tinere. Echipa Peniel invită toți doritorii de a marca această bucurie alături de ei în tabăra Peniel 2021, în perioada 7-14 august la Livezile, județul Bistrița Năsăud.

În meniul spiritual, participanții vor avea laudă și închinare, seminare și mesaje de Evanghelizare. Timpul de închinare va fi condus de grupurile Bisericilor „Emanuel”, „Casa Închinării” din Târgu Mureș, „Peniel” din Bistrița, Sunny Trancă și alții.

Seminarele vor fi susținute de Mitică Crăciun, Adi Fișcă, Lucian Oniga, Horațiu Piloiu și alții. Mesajul Evangheliei va fi predicat de: Iuliu CENTEA (Oradea), Rick CUNNINGHAM (București), Adi FIȘCĂ (Târgu Mureș), Lucian ONIGA (Bistrița), Florin POP (Beclean), Sunny TRANCĂ (Baia Mare), Gabi ZĂGREAN (Beclean).

Pentru participare trebuie să întruniți următoarele condiții:

1. Să vă înscrieți până la 4 august, completând formularul de participare AICI!
2. Să respectați regulamentul de ordine interioară.
3. Să vă asigurați cazarea și masa pe toată perioada taberei. Menționăm că la locul taberei vor fi și chioșcuri ambulante cu diverse produse alimentare!
4. Să achitați contribuția pentru participare de 60 lei/persoană la fața locului.
5. Să fiți echipați cu: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerină de ploaie, haine groase, lanternă, Biblie, caiet de notițe, etc.

Tabăra se adresează persoanelor de la 13 ani în sus. Copiii pot participa doar însoțiți de părinți.

Haideți să ne rugăm și să postim împreună în fiecare zi de marți până la începerea taberei pentru ca:
1. Dumnezeu să înlăture orice obstacol din calea celor care trebuie să participe la această tabără;
2. Domnul să-i inspire și să-i călăuzească pe toți cei care vor sluji la Peniel;
3. Dumnezeu să transforme cât mai multe vieți;
4. Domnul să ne dea o vreme potrivită.

„Peniel” înseamnă „fața lui Dumnezeu”, de aceea noi am dorit ca fiecare eveniment „Peniel” să fie un loc în care Dumnezeu să-Și arate fața, astfel încât fiecare participant să aibă ocazia de a se întâlni personal cu EL.

Numele „Peniel”, inspirat din Geneza, capitolul 32, credem că ne reprezintă cel mai bine. Când Iacov L-a văzut pe Dumnezeu, a devenit un om nou. Asemenea lui Iacov, fugarul, înșelătorul, având o credință „de ocazie” în Dumnezeu, mulți tineri ajung în situația critică de a sta singuri în fața lui Dumnezeu, confruntați cu nevoia de a-și pune viața spirituală în rânduială.

Hai și tu la Peniel! Sărbătorește bucuria și credincioșia lui Dumnezeu alături de cei care au mers până aici de mână cu Dumnezeu!

Vezi mai multe știri și anunțuri din lucrarea PENIEL AICI! La mulți ani Peniel!

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Important

Traducerea Bibliei în limbajele semnelor – ȘtiriCreștine.ro

Scrisoare din agenda misionară a familiei Cuceuan. Dragi prieteni, frați și surori, Anul 2021 s-a dovedit a fi până acum un an mult mai provocator decât 2020 pentru noi ca familie, atât pe plan personal, cât și în viața de slujire. Efectele pandemiei de corona virus le-am resimțit și continuă să afecteze slujirea noastră într-o anumită măsură. BINECUVÂNTĂRI ȘI PROVOCĂRI PE PLAN PERSONAL Suntem recunoscători Domnului pentru toate lucrurile și, în special, pentru binecuvântarea de a ne lărgi familia cu al […]

todayAugust 1, 2021


Similar posts

Educatie

Ai lipsit de la apelul de seară? – ȘtiriCreștine.ro

Aseară, în multe Adunări Creștine, Dumnezeu s-a coborât, coborând Cerul împreună cu El și aducând ploi Duhovnicești Binecuvântate. Dumnezeu a făcut apelul de seară! Tu ai fost prezent la apel? Ai fost prezent la părtășie împreună cu frații tăi credincioși? Dacă nu, de ce? Ai avut un motiv întemeiat? Ai […]

todaySeptember 21, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%