Anunțuri

Tabăra Tineri cu Viziune 2021, la Vlăhița, Harghita – ȘtiriCreștine.ro

todaySeptember 1, 2021

Background
share close

După un an pandemic, Tabăra Tineri cu Viziune (TcV) revine în forță cu multe surprize! În perioada, 6-11 septembrie 2021, toți cei care doresc să trăiască intens ultima săptămână din această vacanță sunt invitați la ediția TcV 2021! Tabăra Tineri cu Viziune (TcV) se mută în cea mai faină locație de tabere din România – Vlăhița, Harghita, pentru săptămâna pe care cu toții o așteptăm de doi ani încoace.

Echipa TcV a pregătit: Cuvânt pentru suflet, multă muzică bună și închinare, relații noi, distracție, aventură, emoții, sentimente extraordinare, competiție.

Ce trebuie să faci ca să vii în Tabăra TcV21? Completează formularul acesta cu mare atenție accesând AICI! și dă GOING la evenimentul Facebook AICI!

CINE POATE Participa? 

Trebuie să ai între 16 și 21 de ani pentru a fi Taberist. Dacă însă ai între 12-15 ani, vom face o Grupă Specială de Juniori. Dacă ai peste 21 de ani, poți participa și tu în Noul Modul TCV21- Senior Venture – Leadership Training. Îți vom da mai multe detalii despre acest modul – ce îți putem spune acum este ca sigur nu vrei să ratezi această experiență.

Avem atâtea surprize pentru tine, nici măcar nu îți dai SEAMA. Trebuie doar să fii prezent în TcV21! Hai și tu în cea mai tare și transformatoare tabără din România!

Pentru mai multe detalii și întrebări urmăriți pagina oficială de Facebook a proiectului AICI! Sau contactați organizatorii la: 0758188197, 0758561231 tineri.viziune@gmail.com

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Externe

Coreea de Nord a devenit extrem de eficientă în a extermina creştinii – ȘtiriCreștine.ro

Un nou raport al Comisiei SUA pentru Libertatea Religioasă Internațională (USCIRF) a constatat că dictatura comunistă nord-coreeană este mai hotărâtă ca niciodată să anuleze creștinismul. „Campania de exterminare a tuturor adepților și instituțiilor creștine din Coreea de Nord a fost brutal de eficientă”, spune acesta. Arestarea și detenția arbitrară, tratamentul crud, inuman și degradant, tortura, execuțiile și negarea sistematică a oricăror libertăți religioase sunt instrumentele pe care guvernul nord-coreean le […]

todaySeptember 1, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%