Important

Teologia în Actualitate: „O sută de ani de Educație Teologică Baptistă în România”

todayApril 18, 2021 19

Background
share close

În 2021, cele mai vechi instituții Baptiste din România au completat 100 de file de istorie. Institutul Teologic Baptist din București (ITBB), alături de Uniunea Baptistă din România, sunt cele mai vechi instituții din cadrul Cultului Baptist din România care au fost înființate cu scopul de a sprijini activitatea Bisericilor Baptiste din România. Sărbătoarea centenarului ITBB este despre credincioșia lui Dumnezeu arătată de-a lungul anilor față de această lucrare, cât și despre credincioșia față de Dumnezeu a celor care au fost chemați de-a lungul anilor să contribuie la formarea slujitorilor pentru lucrarea bisericilor și pentru lucrarea misionară.

Răsfoim cele 100 de file de istorie și aflăm agenda centenarului ITBB, de la rectorul Institutului Teologic Baptist din București (ITBB), domnul conf. univ. dr. Daniel Mariș în emisiunea „Teologia în Actualitate” cu Daniel Fodorean.

Vă provocăm să profitați de un moment de liniște și să explorați acest drum și moștenirea care ne-au lăsat-o înaintașii noștri. Aflați oameni ai credinței care au scris prin trăirea și dedicarea lor această istorie.

Urmăriți emisiunea „Teologia în Actualitate” cu Daniel Fodorean în fiecare zi de marți, de la ora 20:00 pe Prodocens Media și pe Credo TV în fiecare zi de vineri, de la ora 19:00 sau în reluare sâmbătă, de la 10:00.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Personalităţi

Bărbat rămas fără mâini şi picioare inspiră un cântec creştin care ajunge în topurile muzicale

Membrii formaţiei creştine Mercy Me au explicat într-un interviu pentru reţeaua americană ABC întâmplarea care stă în spatele noului lor hit muzical „Say I Wont.” Piesa care se află în prezent pe locul 7 în topul Billboard’s Hot Christian Songs este inspirată din povestea lui Gary Miracle, un prieten al cântăreţilor, care a suferit un şoc septic în decembrie 2019 care l-a dus foarte aproape de moarte. El a supravieţuit, însă doctorii au trebuit să-i amputeze toate cele 4 membre. […]

todayApril 18, 2021 3


Similar posts

Devoțional

Timotei Stoica: Ce lege stăpânește în viața ta?

„Căci binele pe care vreau să-l fac, nu-l fac, ci răul pe care nu vreau să-l fac, iată ce fac!” (Romani 7:19). Cu ceva vreme în urmă m-am trezit întrebând: „Te-ai simțit vreodată străin în propria-ți minte?” Acea întrebare m-a urmărit ceva vreme, iar recent mi-a venit în minte o […]

todayJanuary 25, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%