Anunțuri

Ultima sută de metri pentru înscrieri la programul Leadership în Diplomație!

todayFebruary 24, 2022 2

Background
share close

Academia de Leadership Politic și-a deschis oficial ușile. Pregătirile pentru modulul Leadership în Diplomație sunt pe ultima sută de metri. Dacă vrei să cunoști arta Diplomației, să stăpânești abilități de negocieri, să faci o carieră în relații internaționale, atunci acest modul este și pentru tine!

Leadership în Diplomație este programul perfect pentru a te pregăti în carieră să activezi în sfera relațiilor internaționale. Fie că dorești să devii un diplomat de carieră, un bun negociator sau să activezi în sfera rezoluțiilor de pace, diplomația este esențială în formarea și pregătirea individuală. Odată cu deschiderea granițelor Europei de Est, interacțiunea și interconectarea internațională au făcut ca orice activitate în „micul sat global” să perceapă din partea oricărui participant cunoștințe reale pentru a putea performa în sfera de interes. Sfera de afaceri, direct interconectată la tot ce înseamnă business în întreaga lume, solicită participanților abilități speciale de interacțiune internațională, iar acest program este special conceput pentru a putea oferi participanților o viziune externă absolut necesară acestora. Modulul oferă participanților cunoștințe aprofundate despre problemele esențiale ale relațiilor internaționale, cum ar fi reprezentarea politică pe plan internațional, guvernanța și politicile publice, toate concentrate pe diferite paliere de analiză. De asemenea, modulul oferă oportunități ample de a vă dezvolta competența în teoria și metodele diplomatice și oferă o pregătire extinsă în arta negocierilor și soluționarea conflictelor.

Modulul Leadership în Diplomație se desfășoară în perioada 28 februarie – 13 martie 2022. Cursul va dura două săptămâni, de luni până vineri, în intervalul orar 18:00-21:00 prin intermediul platformei Zoom. Taxa fiecărui modul este de 2.000 de RON. Pentru oricare dintre cele șase module ale Academiei te poți înscrie AICI

De ce merită să optezi pentru programul Academiei de Leadership Politic?

„Actuala criză globală a conducerii politice este evidentă. Societatea în care trăim dispune de o economie bazată pe cunoaștere, iar acest fapt ar trebui să se reflecte și în cerințele pe care le avem cu privire la competențele factorilor de decizie. Acest vid de conducere nu va reuși să ofere strategii politice pe termen lung, mediu și scurt la toate nivelurile. Ca atare, cred cu tărie că avem nevoie de o nouă generație de lideri politici care, cu o educație adecvată, bazată pe fundamentele bunei guvernări, să poată dezvolta o națiune la întregul său potențial.

Political Leadership Academy are ca motto:

Excelență, Integritate și Responsabilitate Politică –  un scop care va fi urmărit în formarea, inițierea și pregătirea unei noi generații de lideri.

Căutăm să oferim celor care vor participa la diferitele programe oportunitatea de a-și urmări aspirațiile în politică, administrație publică, conducere civică etc. și să aibă un impact real, pozitiv în consolidarea democrației, a statului de drept și a bunăstării sociale.

Sper ca acest proiect să rămână un punct de referință în ceea ce privește perspectiva dobândită asupra sferei publice, a politicii și a conducerii, pentru multe generații viitoare”, este mesajul președintelui Academiei de Leadership Politic, Ben Oni Ardelean.

Modulul Leadership în Democrație are 50 de ore și va avea următorii vorbitori:

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Educatie

Andrei Mereuță: De ce citesc eu Biblia în fiecare zi?

Articolul ce urmează să îl citiți a fost intenționat să răspundă întrebării: „De ce citesc eu biblia în fiecare zi?” Deși aș fi putut să scriu nenumărate motive personale despre atașamentul (zilnic) față de Scriptură, am ajuns la concluzia că beneficul mai mare ar consta în descrierea principiilor după care funcționez, ce au aplicabilitate practică pentru cititori. Dorința finală se îndreaptă către Domnul ca El să ne țină obiceiuri sănătoase și să ne ajute să motivăm pe cei din jur […]

todayFebruary 24, 2022


Similar posts

Anunțuri

Conferința de Tineret: „Unbound” la Sibiu

Conferința „Unbound” revine cu cea de-a II-a ediție la Sibiu. Evenimentul organizat de mișcarea de tineret Vox Dei, vă invită în perioada, 13-14 octombrie la Biserica „Betania” din Sibiu.  „Unbound Empowered by Scripture” dezlegați și împuterniciți de Scriptură putem fi biruitori asupra circumstanțelor. Discutăm în detalii despre importanța Bibliei pentru generația noastră. […]

todayOctober 3, 2023 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%