Anunțuri

Un nou hit din repertoriul lui Chris Tomlin lansat în limba română

todayDecember 24, 2020 5

Background
share close

La un an distanță de la lansarea oficială în limba engleză, imnul „Christmas Day” a fost tradus și în limba română. Piesa făcută publică pe 1 noiembrie 2019, în interpretarea lui Chris Tomlin și We The Kingdom, are acum o versiune română și este interpretată de o voce feminină.

Autoarea ideii este Ramona Matei și a reușit să facă posibilă această realizare împreună cu o echipă întreagă. Premiera coverului a avut loc miercuri, 23 decembrie 2020, pe canalul oficial de Youtube a Ramonei Matei.

„Căutam să traduc o piesă de Crăciun și când am auzit-o prima dată am îndrăgit-o. Așa că am cerut ajutorul unei prietene să o traducem. A durat cam două săptămâni traducerea și înregistrarea. Filmarea a fost în studio după înregistrare. Nu am vrut să fie ceva deosebit, ci mai ceva natural. Fără prea multe cadre. Am făcut o echipă împreună cu Ionela Arghira- traducere și adaptare, Ștefan Ambrosie – înregistrare și mixaj, Darius Vatamaniuc- filmat și editat. Ne dorim ca vestea nașterii să ajungă până la marginile pământului”, ne-a împărtășit Ramona Matei.

Ramona Matei este o tânără din Iasi. Muzica este o pasiune de suflet prin care slujește cu dedicare în grupul de laudă și închinare a Bisericii Penticostale „Rhema” din Iași.

Savurați acum noua melodie în limba română. Lăsați ca esența Nașterii Domnului Isus să vă pătrundă inima și mintea, iar menirea acestei sărbători să transforme viața dvs în 2021.

1.Bucuraţi-vă
Este noaptea-ntrupării
Emanuel
Isus e cu noi.

Cu toții venim
Regelui să-i dăm slavă
Pace-am găsit
Şi ne-nchinăm Lui.

R: Să cânte pământul
Slava Lui Hristos
Să cântăm cu toții
Doar Isus este Domn.

El este bun, da este bun
Mântuirea ne-a dat-o în dar
Lumina lumii
Motivul de Crăciun.

2.Stelele au vestit
Peste mări și oceane
În noapte şi frig
Speranța-n lume.
Răscumpărați
Doar în al Său Nume.

B: De pe munți noi
Vom striga acum
El e Domn, al nostru Împărat.

El e cu noi
E cu noi acum
El e vrednic, e-al nostru Împărat.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Concerte

SEARA de COLINDE BBSO 2020 în imagini FOTO și VIDEO

Sâmbătă, 19 decembrie 2020, Biserica Baptistă „Speranța” din Oradea a sărbătorit prima Seară de Colinde în casă nouă. Alături de prietenii deja ai casei, Cătălin și Ramona Lup, grupul de laudă și închinare BBSO a deschis oficial sezonul Sărbătorilor de iarnă 2020 cu un moment muzical memorabil! „19 Decembrie 2020 va rămâne mereu o amintire atât de frumoasă pentru noi! Concertul de colinde care a avut loc aseară a fost […]

todayDecember 24, 2020 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/