Devoțional

ZIUA 10 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Ajutor în ispită

todayJanuary 20, 2021

Background
share close

1 Corinteni 10: 13
„Nu v-a ajuns nicio ispită care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Și Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiți ispitiți peste puterile voastre, ci, împreună cu ispita, a pregătit și mijlocul să ieșiți din ea, ca s-o puteți răbda.”

Fiecare dintre noi avem puncte vulnerabile, de slăbiciune de caracter și există ocazii în care suntem cel mai mult înclinați să fim biruiți de ispită.

Ispita oferă ocazia pentru creștere şi biruințe spirituale. Dacă nu avem parte de lupte atunci nu vom putea obține nici victorii prin alegeri ferme și puternice.

Ajutorul în ispită e asigurat printr-o singură decizie, ce poate fi luată chiar acum. Isus ne oferă fiecăruia dintre noi biruinţa pe care a câştigat-o asupra lui Satana în trup omenesc. Poate că ne-am îndoi de darul Lui, dacă El n-ar fi biruit prin aceeaşi natură umană pe care o posedăm noi. Acum, El vrea să intre în viaţa ta, iar tu să experimentezi aceleaşi biruinţe zi după zi.

A fi sigur de un lucru înseamnă a pune acel lucru dincolo de orice îndoială. Anumite promisiuni de o importanță deosebită, pe care Dumnezeu le-a făcut copiilor Săi trebuie să îți dea siguranță. Certitudinea că Dumnezeu este mereu aproape de noi, prezent în orice colț al lumii Sale, mai aproape de noi decât gândurile noastre, ar trebui să ne mențină mai tot timpul într-o stare de înaltă fericire.

Să fii un biruitor, nu te bizui pe puterea ta, bizuiește-te pe puterea dată de Hristos

2 Corinteni 12: 9-10
„Harul Meu îți este de ajuns, căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită.” Deci mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos să locuiască în mine. De aceea mă bucur în slăbiciuni, în defăimări, în nevoi, în prigoniri, în strâmtorări pentru Hristos. Când sunt slab, atunci sunt tare.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Diaspora

Cum Martin Luther King Jr. și Billy Graham și-au unit forțele pentru a distruge barierele diferențelor de culoare cu Evanghelia

Sursa: CBN News De ziua lui Martin Luther King, Jr., America onorează moștenirea și memoria liderului drepturilor civile, ucis în timp ce lupta pentru egalitate rasială și justiție în America. Majoritatea sunt conștienți de modul în care credința sa creștină i-a ghidat viața și l-a făcut să protesteze pașnic în Sud pentru a pune capăt segregării. Dar ceea ce unii nu știu, este faptul că Martin Luther King Jr., a luptat contra rasismului și într-un alt mod, prin participarea la […]

todayJanuary 20, 2021 3


Similar posts

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%