Devoțional

ZIUA 13 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Umblați în Duhul

todayJanuary 23, 2021 3

Background
share close

Galateni 5: 25
„Dacă trăim prin Duhul, să și umblăm prin Duhul”.

Umblarea prin duhul presupune o colaborare strânsă între noi și Duhul lui Dumnezeu. Duhul este Cel ce călăuzește iar noi suntem cei ce umblăm. Duhul este cel care preia inițiativa și își susține dorințele Sale împotriva dorințelor firii și produce în noi dorințe sfinte și cerești. El ne presează cu blândețe și noi trebuie să ne supunem controlului și călăuzirii Sale.

Când trăim în Duhul vom simți imboldurile blânde de a face ceva, de a merge undeva, de a sta în liniște, de a păstra tăcerea, de a rosti câteva cuvinte și așa mai departe. Duhul nu ne silește să-L ascultăm, El ne îndeamnă, ne sfătuiește și persistă, dar nu insistă. Duhul Sfânt este călăuza care ne arată drumul.

A umbla prin Duhul înseamnă a păși, în mod voit, pe calea trasată de Duhul Sfânt. De fapt, pasul cel mai mare al vieții și al slujirii creștine este cel al supunerii față de îndemnurile Duhului Sfânt.

3 Ioan 2
„Să știi, prietene, că mă rog ca toate lucrurile să îți fie bune și să fii la fel de sănătos fizic cum ești din punct de vedere spiritual”.

Dacă sunteți din Cluj-Napoca, alăturați-vă la sfârșitul acestei zile de Post și Rugăciune la întâlnirea de rugăciune cu Biserica „Vestea Bună”, dar la ora 19:00, pe str. Rodnei 40.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Prietenie

Mă iubește… nu mă iubește… | prietenia și friendzone

Când eram copil, luam o rămurică de salcâm și, smulgând frunzele una câte una, spuneam: „Mă iubește… nu mă iubește… mă iubește… nu mă iubește”. Nu-mi amintesc la cine mă gândeam când făceam lucrul acesta. Au trecut prea mulţi ani de atunci. Doar că îmi sună foarte cunoscut acest refren acum. Deși au câteva lucruri în comun, prieteniile și relaţiile romantice sunt foarte diferite în cele mai multe aspecte. Prietenia […]

todayJanuary 22, 2021 5


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 10

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%