Devoțional

ZIUA 14 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Reînnoirea minții

todayJanuary 24, 2021 3

Background
share close

Romani 12: 1-2
„Vă îndemn deci, fraților, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să vă aduceți trupurile ca jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu; aceasta va fi închinarea voastră duhovnicească. Și să nu vă luați după chipul veacului acestuia, ci să vă transformați prin înnoirea minții, ca să puteți deosebi care este voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută și desăvârșită”.

Mintea este responsabilă pentru sentimentele, atitudinile și acțiunile noastre. Modul în care acționăm în diferitele domenii ale vieții este legat de modul în care gândim. Transformarea noastră autentică este, în fapt, o transformare a minții noastre.

Înnoirea minții este un proces care durează toată viața. Prin înnoirea minții suntem scoși de sub influența modelului de gândire lumesc.

Gândurile tale te limitează, te eșuează sau te propulsează. Trebuie să ne educăm să ne reprogramăm gândirea pentru victorie. Lucru de cea mai mare însemnătate pe care îl poți face, în fiecare zi, este să-ți înnoiești mintea prin Cuvântul lui Dumnezeu.

Filipeni 4: 8
„În concluzie, fraților, gândirea voastră să fie concentrată pe toate acele lucruri care sunt adevărate, onorabile, corecte, curate, agreabile, demne de admirație, reprezentând vreo virtute și care merită o apreciere pozitivă”.

Dacă sunteți din Cluj-Napoca, alăturați-vă la sfârșitul acestei zile de Post și Rugăciune la întâlnirea de rugăciune cu Biserica „Vestea Bună”, dar la ora 19:00, pe str. Rodnei 40.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%