Devoțional

ZIUA 14 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Reînnoirea minții

todayJanuary 24, 2021 1

Background
share close

Romani 12: 1-2
„Vă îndemn deci, fraților, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să vă aduceți trupurile ca jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu; aceasta va fi închinarea voastră duhovnicească. Și să nu vă luați după chipul veacului acestuia, ci să vă transformați prin înnoirea minții, ca să puteți deosebi care este voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută și desăvârșită”.

Mintea este responsabilă pentru sentimentele, atitudinile și acțiunile noastre. Modul în care acționăm în diferitele domenii ale vieții este legat de modul în care gândim. Transformarea noastră autentică este, în fapt, o transformare a minții noastre.

Înnoirea minții este un proces care durează toată viața. Prin înnoirea minții suntem scoși de sub influența modelului de gândire lumesc.

Gândurile tale te limitează, te eșuează sau te propulsează. Trebuie să ne educăm să ne reprogramăm gândirea pentru victorie. Lucru de cea mai mare însemnătate pe care îl poți face, în fiecare zi, este să-ți înnoiești mintea prin Cuvântul lui Dumnezeu.

Filipeni 4: 8
„În concluzie, fraților, gândirea voastră să fie concentrată pe toate acele lucruri care sunt adevărate, onorabile, corecte, curate, agreabile, demne de admirație, reprezentând vreo virtute și care merită o apreciere pozitivă”.

Dacă sunteți din Cluj-Napoca, alăturați-vă la sfârșitul acestei zile de Post și Rugăciune la întâlnirea de rugăciune cu Biserica „Vestea Bună”, dar la ora 19:00, pe str. Rodnei 40.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post


Similar posts

Devoțional

Ioan Ciobotă: Trăim vremuri tulburi

23 februarie 2021 „Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.”(Ioan 14:27) Video AICI. Trăim vremuri tulburi. Cu adevărat vremurile sunt tulburi. Domnul Isus Cristos, cu aproximativ 2000 de ani în urmă spunea: […]

todayFebruary 26, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%