Devoțional

ZIUA 15 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Vindecare

todayJanuary 25, 2021 2

Background
share close

Isaia 53: 5
„Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, și prin rănile Lui suntem tămăduiţi”.

Binecuvântarea iertării şi binecuvântarea vindecării fizice au fost realizate de Hristos când a murit pe cruce pentru noi și toţi cei care îşi predau viaţa Lui vor avea parte de ambele aceste beneficii. Deoarece bolile şi suferinţele sunt consecinţele căderii în păcat, vindecarea intră, pentru cei ce cred, în acelaşi plan de mântuire ca şi iertarea păcatelor.

Vindecarea se poate obţine prin credinţă personală, prin darul de vindecare şi prin rugăciunea rostită cu credinţă. De multe ori oamenii sunt vindecaţi fizic atunci când îşi pun credinţa în Hristos – dar nu este întotdeauna aşa. Uneori este voia lui Dumnezeu să vindece, alteori nu. În ultimă instanţă, vindecarea fizică totală ne aşteaptă în Împărăţia lui Dumnezeu, acolo, nu va mai fi durere, boală, suferinţă sau moarte.

Vindecarea e o revelație specială a prezenței și puterii Lui Dumnezeu. Minunile lui Dumnezeu demonstrează existența, prezența preocuparea și puterea. Ele sunt ocazii în care Dumnezeu arată omului că EL este un Dumnezeu viu, că El stă pe tronul universului și că El este suficient pentru toate problemele omului.

1 Petru 2: 21-25
„La aceasta ați fost chemați, fiindcă și Hristos a pătimit pentru voi și v-a lăsat o pildă, ca să călcați pe urmele Lui. El n-a făcut păcat și în gura Lui nu s-a găsit vicleșug. Când era batjocorit, nu răspundea cu batjocuri; când a pătimit, n-a rostit amenințări, ci S-a supus dreptului Judecător. Păcatele noastre le-a purtat în trupul Său, pe lemn, pentru ca noi, murind față de păcate, să trăim pentru dreptate; prin rănile Lui ați fost vindecați. Căci erați ca niște oi rătăcite, dar acum v-ați întors la Păstorul și Episcopul sufletelor voastre”.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Prietenie

Locul în care cresc cele mai râvnite cuvinte

Mușchii feţei devin lacși, iar ochii încep să li se golească de interes, înainte ca plictiseala să-i îndemne să-și caute alt centru de interes. Foiala culminează cu plecarea unora sau cufundarea în explorarea telefonului. Alţii caută să deturneze discuţia cu o glumă sau îi grăbesc sfârșitul printr-o tăcere detașată sau ostentativă. Apoi, după ce conversaţia serioasă a fost ucisă, grupul se reanimă în discuţii mărunte – tendinţe, gadgeturi, fotografii, reţele […]

todayJanuary 25, 2021 4


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%