Devoțional

ZIUA 16 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Relații sănătoase

todayJanuary 26, 2021 3

Background
share close

Ioan 13: 34
„Vă dau o poruncă nouă: Să vă iubiți unii pe alții; cum v-am iubit Eu, așa să vă iubiți și voi unii pe alții.”

Una dintre cele mai detestabile acțiuni din lume este spiritul de izolare și de individualism egoist. Mândria și împietrirea inimii i-au făcut pe oameni să nu se mai poată bucura de bunăstarea celorlalți. În locul simpatiei s-a furișat invidia iar nepăsarea și indolența a blocat dezvoltarea spiritului empatic.

Dincolo de barierele adânc înrădăcinate ale lumii: cele ale rasei, ale culorii, ale sexului, ale clasei sociale, ale stării economice sau ale apartenenței politice, dovada cea mai convingătoare că ai relații sănătoase este dată dragoste. Urmărim acest obiectiv de dragul Numelui lui Hristos și al misiunii lui Dumnezeu în întreaga lume.

Să împlinim porunca iubirii față de Dumnezeu, sporind totodată în dragostea față de semenii noștri, așa cum ne învață esența Evangheliei.

Să nu flirtăm cu lumea decăzută și cu pasiunile ei trecătoare, ci să iubim întreaga lume așa cum o iubește Dumnezeu.

Coloseni 3: 14-15
„Dar mai presus de toate acestea, îmbrăcați-vă cu dragostea, care este legătura desăvârșirii! Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre! Și fiți recunoscători!”

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Devoțional

Mana de luni: Depășind ceea ce se petrece „în spatele cortinei”

CBMC International25 ianuarie 2021 Cu mulți  ani în urmă am vizitat un centru de ambalare a cărnii. După ce am văzut prima oară cum sunt făcuți crenvurștii, a trecut mai mult de un an până am reușit să mai mănânc unul. Este interesant să învățăm ceea ce se întâmplă cu adevărat în culise cu lucrurile care ne sunt familiare, iar mai apoi să vedem cum reacționăm. Slujind în armată, fiind implicat activ în conducerea bisericii și în parachurch (n. tr.: […]

todayJanuary 25, 2021 11


Similar posts

Educatie

Cel mai de preț dar pe care îl poate da o mamă fiicei ei

Importanța relației mamă-fiică Am 20 de ani și mama este una din prietenele mele cele mai bune. Cu ea mă simt în siguranță, ea mi-este cel mai intim sfătuitor și cel mai mare susținător. A fost așa dintotdeauna. Cumva, relația mea cu mama nu doar că a supraviețuit în anii […]

todayJanuary 16, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%