Rugăciune

ZIUA 17 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Biserică

todayJanuary 27, 2021 4

Background
share close

Efeseni 3: 10
„…înțelepciunea nespus de felurită a lui Dumnezeu să fie cunoscută acum, prin Biserică, de către căpeteniile și stăpânirile din locurile cerești”!

Biserica lui Hristos este format din oameni de toate vârstele si din toate națiunile, pe care Dumnezeu i-a iubit, i-a ales, i-a chemat, i-a mântuit și i-a sfințit în Hristos, ca să fie ai lui și să devină părtași slavei lui Hristos, ca cetățeni ai noii creații.

Biserica are o dimensiune istorică, ceea ce o leagă de timp și spațiu, dar ea este preponderent eshatologică: există într-o dimensiune care nu poate fi atinsă sau îngrădită de vremuri și împrejurări.

Biserica, Trupul lui Hristos, este o comunitate a harului, un popor după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu care se închină în duh și în adevăr. Orice comunitate eclesială poate fi poporul lui Dumnezeu și trup al lui Hristos, doar prin lucrarea Duhului Sfânt. Duhul Sfânt este cel care prin lucrarea tainică de transformare spirituală produce pocăința prin convingerea cu privire la păcat pe care o produce în viața credincioșilor.

Pentru gloria lui Dumnezeu și motivați de dragostea Lui pentru lumea lipsită de speranță, proclamăm adevărul despre Isus Hristos și demonstrăm, cu devotament, compasiunea Sa, bazându-ne pe puterea Duhului Sfânt, având drept scop extinderea Împărăției lui Dumnezeu în lume.

Psalmul 92: 13
„Cei sădiţi în Casa Domnului înverzesc în curţile Dumnezeului nostru”.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Anunțuri

SESIUNE pentru liderii de Studiu Biblic

„Doamne, ajută-mă să te aleg” este cursul următoarei sesiuni pentru liderii de Studiu Biblic din programul Precept Ministries. Evenimentul se va desfășura online în perioada 1-12 februarie 2021 și va fi predat de Mia și Costel Oglice. Pe un deal, de unde se vedea Marea Galileii, Domnul Isus a deschis calea către Împărăția lui Dumnezeu. El le-a cerut ucenicilor Săi să aibă o credință fără compromisuri. O credință lipsită de îngrijorare și frică. El i-a încurajat să aibă o credință […]

todayJanuary 26, 2021 6


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%