Important

ZIUA 19 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Puterea de a persevera

todayJanuary 29, 2021

Background
share close

Filipeni 1: 6
„Sunt încredințat că Acela care a început în voi o lucrare bună o va desăvârși până în ziua lui Hristos Isus”!

Perseverența înseamnă abilitatea de a continua făcând lucru propus, în ciuda obstacolelor care apar.  Perseverența înseamnă mai mult decât răbdare. Ea înseamnă răbdare combinată cu siguranța absolută că lucrurile pe care le așteptăm urmează să se întâmple.

Lipsa de perseverență vine dintr-o motivare insuficientă, din lene ori comoditate. Când vorbim de lucrarea lui Dumnezeu, lipsa perseverenței provine dintr-o iubire sărăcăcioasă față de Domnul Isus Hristos.

Perseverența, această calitate izvorâtă din dragostea față de Dumnezeu, din credincioșia față de El, ne ajută să nu abandonăm ascultarea față de Tatăl ceresc, să nu cedăm în lupta; ci, să continuăm din inimă să Îl slujim, și să rămânem statornici lui Dumnezeu, ori cât ar fi de greu!

Perseverența este una dintre cele mai importante lecții pe care trebuie sa le învățăm în slujirea lui Hristos. Este întotdeauna prea devreme să renunți, iar Dumnezeu folosește oamenii care nu renunță niciodată. Nu ești învins atâta timp cât nu renunți.

Evrei 12: 2-3
„Să privim țintă la Întemeietorul și Desăvârșitorul credinței noastre, adică la Isus, care, pentru bucuria ce Îi era pusă înainte, a răbdat crucea, disprețuind rușinea, și S-a așezat la dreapta tronului lui Dumnezeu!”

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Externe

PAKISTAN Presupusul răpitor al fetei creștine de 13 ani va fi judecat pentru viol

Bărbatul musulman care ar fi răpit-o pe fata creștină pakistaneză Arzoo Raja, înainte de a o forța să se căsătorească, va fi acuzat de viol, a decis tribunalul la 9 decembrie 2020. Curtea a cerut poliției să investigheze legalitatea convertirii forțate la islam a lui Arzoo, care avea 13 ani când a fost smulsă din casa familiei sale din colonia din Karachi, la 13 octombrie 2020. În noiembrie, Înalta Curte din Sindh a decis că Arzoo este minoră și a […]

todayJanuary 28, 2021 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/