Devoțional

ZIUA 2 – „21 Zile de Post și Rugăciune”: Viziune

todayJanuary 12, 2021 4

Background
share close

Habacuc 2:2-3
„M-am dus la locul meu de strajă și stăteam pe turn ca să veghez și să văd ce are să-mi spună Domnul și ce-mi va răspunde la plângerea mea. Domnul mi-a răspuns și a zis: „Scrie prorocia și sap-o pe table, ca să se poată citi ușor!”

Orice viziune care nu începe cu Dumnezeu, nu duce la Dumnezeu! Întotdeauna o viziune este fundamentată pe nevoi reale existente, e specifică, măsurabilă și realizabilă.

Dumnezeu are un o viziune pentru viața fiecărui credincios, a fiecărei familii și a fiecărei biserici. Provocarea pentru noi, astăzi, este cum să descoperim această viziune și cum s-o transmitem celor din jur. A descoperi viziunea lui Dumnezeu pentru tine nu înseamnă altceva decât a fi una cu El. E nevoie de timp ca să ajungi la aceasta, dar perseverează! Nu renunța din cauză că acum îți este  greu – continuă să aștepți și Dumnezeu îți va răspunde.

Isaia 32:8
„Dar omul care are sufletul bun, își planifică să facă ce este bine și este consecvent în aplicarea planurilor lui”.

Încheiați și cea de-a doua zi de Post și Rugăciune, marți, 12 ianuarie la o întâlnire comună cu Biserica „Vestea Bună” din Cluj-Napoca, începând cu orele 19:00. Fiecare zi din provocarea de 21 de zile de Post și Rugăciune, vor fi încheiate cu rugăciune comună, cu excepția zilelor de sâmbătă. Alătură-te în perioada, 11-31 ianuarie 2021, Bisericii „Vestea Bună” și începe acest nou necunoscut pe genunchi.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Devoțional

Ioan Ciobotă: Cei chemați, care sunt iubiți în Dumnezeu Tatăl

11 ianuarie 2021 „Iuda, rob al lui Isus Hristos, şi fratele lui Iacov, către cei chemaţi, care Sunt iubiţi în Dumnezeu Tatăl, şi păstraţi pentru Isus Hristos.” (Iuda 1:1) Video AICI. Ce bucurie să știi că ești chemat de Dumnezeu Tatăl, dar ce bucurie să știi că ești și iubit de Creatorul, Susținătorul și Stăpânul Universului! Însă pentru asta trebuie să fii rob al lui Isus Hristos. Ce înseamnă să fii robul cuiva? Înseamna că acțiunile tale, energia ta, gândurile […]

todayJanuary 12, 2021 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/