Important

ZIUA 20 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Transformați prin Duhul

todayJanuary 30, 2021 1

Background
share close

2 Corinteni 3: 18 (EDCR)
„Noi toți privim cu fața descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului și suntem transformați în același chip al Lui, din slavă în slavă, prin Domnul, adică prin Duhul.”

Dacă schimbarea ar fi ușoară, toată lumea ar adopta-o; majoritatea oamenilor rămân însă aceiași.

Am fost creați pentru a crește, pentru schimbare, pentru a experimenta transformarea.

Esenţa Evangheliei este transformarea. Acest proces de transformare este folosit de scriitorii Bibliei pentru a descrie ceea ce se întâmplă la nivel spiritual în viaţa oamenilor.

Schimbarea noastră nu constă doar în nişte reflexe de imitare. Parte din ceea ce preluăm atunci când ne uităm la Isus în Evanghelie ne modelează profund gândirea şi luarea deciziilor. Această transformare este progresivă și parțială. Întâlnirea unui om în mod personal cu Dumnezeu nu lasă viaţa acelui om neschimbată.

A fi metamorfozat, înseamnă „a fi schimbat în altceva”, dar nu oricum. Cel mai interesant aspect este că simplul cuvânt, încărcat de semnificaţie de altfel, aduce cu sine ideea că schimbarea vine din interior, nu din exterior. Fiecare om este ori transformat din interior, ori modelat la exterior, diferența o face Duhul lui Dumnezeu.

Transformarea vieții este posibilă!

Romani 12:2 (BVA)

„Să nu vă conformați modelului oferit de lumea acestui secol; ci să vă transformați prin înnoirea modului vostru de gândire, ca să puteți avea abilitatea de a înțelege ce dorește Dumnezeu de la voi. Iar dorința Sa este bună, plăcută și perfectă.”

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Biserica

Populația creștină din China ar putea ajunge la 300 de milioane până în 2030, în ciuda persecuției

Dr. Ron Boyd-MacMillan, directorul Cercetării Strategice a „Open Doors”, a estimat o creștere a populației creștine din China, care ar putea ajunge la 300 de milioane până în 2030, relatează The Christian Post. Boyd-MacMillan a declarat pentru Express UK că motivul pentru care Partidul Comunist Chinez, sub conducerea președintelui Xi Jinping, îi persecută pe creștini este pentru că se tem că biserica va crește din ce în ce mai mult. […]

todayJanuary 30, 2021 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/