Devoțional

ZIUA 3 – „21 Zile de Post și Rugăciune”: Transformat de Cuvântul lui Dumnezeu

todayJanuary 13, 2021 2

Background
share close

Evrei 4: 12
„Cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăișuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul și duhul, încheieturile și măduva, judecă simțirile și gândurile inimii”.

Dacă dorim să fim transformați din slavă în slavă prin duhul Domnului, este esențial să petrecem timp alături de Cuvântul lui Dumnezeu.

Cuvântul lui Dumnezeu este puternic; este plin de autoritate. Este o sabie cu două tăișuri care separă între voia noastră și voia lui Dumnezeu, un foc ce mistuie necurăția și un ciocan care are puterea să sfărâme tot păcatul moștenit!

Marea nevoie a zilelor noastre este ca oamenii să experimenteze realitatea vie a lui Dumnezeu prin auzirea personală şi transformatoare a cuvântului Său în Scriptură.

Psalmul 119:28
„Sufletul meu plânge din cauza întristării. Ridică-mă – conform Cuvântului Tău!”

Participă fiecare seară în rugăciune alături de Biserica „Vestea Bună” Cluj-Napoca. Nu pierde întâlnirea de azi, miercuri 13 ianuarie, de la orele 19:00. Dacă ești din Cluj, petrece o oră în Casa Domnului împreună cu biserica locală. Bucură-te deplin de acest timp rugăciune în comunitate.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Revenirea lui Iisus

Emisiune nouă la Speranța TV: Semnele timpului

Purtând același titlu cu revista – „Semnele timpului” –, emisiunea va aduce în faţa telespectatorilor oamenii din spatele articolelor, pentru o analiza mai detaliată a celor mai interesante aspecte prezentate în sintezele din revistă. Până în luna aprilie a acestui an, episoadele „Semnele timpului” vor aborda teme mari care au stat la baza celor mai apreciate ediţii speciale ale revistei ST. Potrivit redactorului-șef al revistei, Norel […]

todayJanuary 12, 2021 27

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/